ЛИЧЕН ОПИТ. ПЪЛЕН ГЛАД в продължение на … уби ВИРУСА у мен. После организма постепенно се възстанови БЕЗ НИКАКВИ ЛЕКАРСТВА. СПРЕТЕ РАКИЯТА, тя се пие за да не те хване, и ще видите как …. ЛОГИКАТА на ГЛАДА е, че той първо изяжда ….

Снимка на бял дроб.

Личен опит!

Пълен глад в продължение на 40 часа уби вируса у мен. Без никакви лекарства.Случи се на 10 февруари. От никаква кашлица без зачервено гърло и без болки в мускулите, но ме тръшна с температура от 37,5 до 38,5 градуса. Симптомите не бяха като на короната. Не съм бил в чужбина и съм нямал контакт с хора били в чужбина. Нямах трудно дишане, но не знаех на кой свят се намирам. Особено вечер не е ясно спиш ли или будуваш. Тече носът, горчилка в устата, храчки, които не бяха гнойни, но обираха мъртвите вирусни клетки и ги изхвърлях навън.

Започнах пълен глад, който продължи 40 часа и постепенно храчките се изчистиха. Особено след 24 часа пълен глад на организма му стана много по-леко. Започна да се чисти от отровите и тялото стана по-силно. Започна да ми се спи и спи. След 40-ия час пълен глад въпреки, че горчилката в устата я имаше започнах да изпитвам и глад. За няколко дни се оправих.

 
Мислещите българи
Public група · 1711 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1700.
 

Спрете ракията, тя се пие за да не те хване, и ще видите как имунитетът на организма ви ще се вдигне.

Когато пиете ракия при болен организъм имунитетът пада, защото органите трябва да обработят алкохола, а те трябва да борят вируса.

Логиката на глада е, че той първо изяжда болните клетки. Когато на тялото не му подавате храна то започва да се храни първо с болните ваши клетки.

Това спира вируса, защото не позволява на болните клетки да възпроизвеждат вече влезлия у вас вирус, като го умножават геометрично.

Именно вашите клетки са най-големият производител на вируса, а когато гладът ги изяжда това спира възпроизвеждането и постепенно организмът се възстановява.

Разбира се след гладуването от 36 или 48 часа първо трябва да захраните организма си. Аз го направих с черен бъз, който вдига имунитетът на организма.

Лечителът Петър Димков е казал навремето, че бъзът е златният плод на България.

Това лекарство от природата се прави през есента когато черните плодове на бъза, който го има покрай всеки селски път се слагат в буркан. 1 ред бъз, 1 ред захар. Покрива се с тензух и след 2 седмици сместа ферментира и става еднородна. Сокът може да се изцеди, но още по-полезно е да се използва еднородната смес със семенцата на бъза, защото те са много полезни за чревния тракт.

Случаят, който ви споделих е само един индивидуално преборен грип и всичко зависи от вашия организъм. Колко е здрав, какви болести имате, защото гладът може да не е ОК за някои от тях.

Споделих как без никакви лекарства може да победиш всеки един вирус, чийто схема е да разруши вашите клетки, като по този начин ги направи свои производители на болеста, тоест вашите клетки стават вируси. Именно това спира гладът.
автор Валентин Великов


Подобни новини

Оставете коментар