БАНДИТА на БЪЛГАРИЯ пак върти БАНДИТСКИ НОМЕРА по време на извънредно положение. НИНОВА по Бтв: Всички обявени КРИЗИСНИ МЕРКИ за българите ГИ НЯМА в предлагания ЗАКОН. И за 60 % заплата, и за битовите сметки, но има 1000 лв ГЛОБА за ЛЕКАР, който откаже …. Няма ги, защото …. ВИДЕО: …

Бандита на България пак върти бандитски номера по време на извънредно положение.

Всички обявени кризисни мерки за българите ги няма в предлагания закон, защото Бандита иска да ги узакони на Министерски съвет, а България е парламентарна република и Народното събрание трябва да ги гласува като закон.

Нинова по Бтв:Проектозаконът за извънредните мерки, който Народното събрание трябва да приеме в сряда няма нищо общо с обещанията по телевизията. Там има само глоби и санкции за този, който не трябва. Има текстове, които са напълно неприемливи, които показват, че дори и в този момент правителството не може да прави политика в полза на хората. Конкретно ще ви кажа за какво става дума.

Натоварват се с допълнителни тежести и наказания хората, а правителството и държавата не поема никакъв ангажимент. Вчера се чу едно много хубаво предложение държавата да поеме 60 процента от заплатите на хората, които не ходят на работа заради кризата. В закона няма дума за това. Напротив, в закона е записано, че при отпуски работодателят е длъжен да плати, а не държавата. Натоварваш работодателят, който вече е фалирал. Фирмата е затворила, пуснала е хората в неплатен отпуск, няма поръчки, няма пари, как да им плати. Вчера обещаха, че ще удължат срока за плащане на битовите сметки с 10 дни и ще стане общо 20 дни. Обявено, но в закона го няма.
Трето, в закона пише, че ще се наказват медицински лица, които отказват да си изпълняват задълженията. И това на фона на масови молби за напускане, защото държавата не си е свършила работата и не е доставила предпазни облекла. Ако напуснат чрез промяна в Наказателния кодекс наказанието им ще бъде до 1 година пробация и глоба от 1000 лв.

Мислещите българи
Публична група · 1725 членове

Присъединяване към групата
Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.

Ама лекарите са най-важните в тази криза. Всички им ръкопляскаме всяка вечер. Всички разчитаме на тях, да ни спасяват и вместо да им осигурят условия за работа, те ги глобяват.
За сметка на това, за спекулантите няма наказания. В момента се вихри спекулата с медицински изделия, но не дай Боже да стане така и с хранителните продукти, за спекулантите нито дума. Ние искаме да се увеличат наказанията за спекулантите. В момента в закона пише, че глобата за спекула е 100 лв.
Как може да накажеш 1 лекар, затова че не си му осигурил условия за работа с 1000 лв, а този който в най-трудния момент за българския народ изкарва пари на гърба на нещастието, на смърта на някои хора да го наказваш само със 100 лв.

Всичко, което каза Нинова във видео, което ако не се отваря може да отворите на този линк. https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/kornelija-ninova.html

б.а. Много, често видеото на БТВ не се отваря, защото е защитено, нищо че дават кодът.Подобни новини

Оставете коментар