PR. Всеки ден и час БАНДИТА прави PR на бъдещия ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ – ген. МУТАФЧИЙСКИ. Есента на 2021 не далеч, битката РАДЕВ – МУТАФЧИЙСКИ започна. ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС е ЗАЩО БАНДИТА наруши КОНСТИТУЦИЯТА, чл. 100, в който пише, че ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ се обявява не от министър председателя, а от …..

PR.Всеки ден и час Бандита прави PR на бъдещия президент на България – ген. МУТАФЧИЙСКИ.

Есента на 2021 не далеч, битката Радев – Мутафчийски започна.

В чл 100, ал 5 на Конституцията пише, че президентът се избира на 5 години, като изборите се провеждат не повече от 3 месеца преди да изтече мандата и не повече от 2 месеца след изтичането на мандата на действащия президент.

Радев встъпи в длъжност на 22 януари 2017 г, което означава, че изборите ще са след 22 октомври 2021 г.

Големият въпрос е защо Бандита наруши Конституцията, в чл. 100 на която пише, че извънредно положение се обявява не от министър председателя, а от президента.

 
Мислещите българи
Публична група · 1735 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

С други думи Румен Радев трябваше да назначи оперативния щаб за коротавируса, а не Бандита, който използва всяка криза за да се окопава във властта.

Мутафчийски е роден на 20 август 1964 г в Дупница. Зодия лъв. Година по-малък от Радев, който е роден на 18 юни 1963 г в Димитровград, зодия Близнаци, като Бандита.

чл. 100
(5) Президентът обявява положение на война при въоръжено нападение срещу страната или при необходимост от неотложно изпълнение на международни задължения, военно или друго извънредно положение.


Подобни новини

Оставете коментар