Васил Божков: КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ паразитират върху труда на хората! СЪДБАТА на МИЛИОНИ БЪЛГАРИ зависи от БАНДИТИ, които …. В ГЪРЦИЯ дават по 800 евро на всеки МАРГИНАЛ безвъзмездно, в Америка по 3000 $ на милиони семейства БЕЗВЪЗМЕЗДНО

Васил Божков:

Корумпирани чиновници паразитират върху труда на хората!

В Гърция дават по 800 евро на всеки маргинал безвъзмездно, в Америка по 3000 $ на милиони семейства безвъзмездно.„Съдбите на мои служители са използвани за натиск и тормоз от страна на организирана група от корумпирани чиновници. И искрено съжалявам, че оцеляването на милиони българи зависи от персони, които безпардонно паразитират върху труда и способностите на хората“. Това пише хазартният бизнесмен Васил Божков в позиция на компанията му „Нове Холдинг“.

Тя е породена от вчерашното решение на Държавната комисия по хазарта, с което бяха отнети лицензите на „Еврофутбол“ за три месеца. Компанията организира залагания – на живо и онлайн, върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета.

„Тенденциозното „замразяване“ на работещ бизнес и изпращането на още 2 300 души на борсата през трите месеца, в които икономиката ни е поставена пред едно от най-големите си изпитания, е извън всякаква логика. Некомпетентността на управляващите отново ще бъде платена от държавния бюджет. Не е ли достатъчна финансовата тежест, която умишлено се прехвърля от работещия бизнес към социалната ни система. И защо сега?“, пита Васил Божков в своето писмо.

 
Мислещите българи
Публична група · 1792 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1800.
 

Той допълва, че „правителството призовава бизнеса към продажби на лично имущество, докато продължава да извършва злоупотреби“, и задава въпросът това дали „това е стъпката, преди то да бъде конфискувано или запорирано?“. „Данъците и таксите, които са били плащани досега по закон могат да се окажат престъпление, а всеки да бъде преследван. Семейството му също. Ако сте работодател, служителите Ви могат да бъдат задържани, а бизнесът Ви – заграбен. Или национализиран. В бизнеса има правила, които не зависят от желанието за лични облаги на властимащите. Вчера затвориха още една българска компания. В поредните тежки времена за България, хиляди служители и ангажирани в бизнеса, както и семействата им, останаха без доходи“, пише Божков.

Той е категоричен, че държавата за пореден път руши „с идеята за лично облагодетелстване“. „Отговорността отново ще бъде размита между демагогия и лъжи, обслужващи персонални интереси. Целенасочените действия в посока тотален срив на икономиката ни, в комбинация с умишленото закриване на работещи компании във време на международен колапс неизбежно поставят въпроси. Въпроси, към които нито аз, нито всеки мислещ българин можем да останем безучастни“, категоричен е Божков и заключва, че „рано или късно обществото осъзнава, че то е държавата, а не временно домогналите се до власт“, завършва коментара си Божков.

В сравнение с други държави бандитите на власт раздават кредити, а в Гърция и Аверика безвъзмездни пари.

Бойка Атанасова, която работи в Гърция и бе включена през скайп обяви в ефира на Нова телевизия, че всеки в Гърция ще получи по 800 евро безвъзмездна помощ.

Спасителният финансов пакет – който е най-големият, одобряван някога в САЩ от Конгреса – включва фонд от 500 милиарда долара за подпомагане на тежко засегнати отрасли в САЩ и съпоставима по размер сума за директни плащания до 3000 долара на човек за милиони американски семейства.

Сравнявайте с България и си правете изводите.


Подобни новини

Оставете коментар