Агент Николай в ефира на БНТ: БОГ да пази БОРИСОВ, който ни спаси от КОРОНАВИРУСА. Предлагам ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ. В Италия веят РУСКИ ЗНАМЕНА, защото Европа ги изостави. За мен ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ е МЪРТЪВ. Конте иска РЕФЕРЕНДУМ в Италия за излизане.

Агент Николай в ефира на БНТ:Бог да пази Борисов, който ни спаси от коронавируса. Предлагам еднолично управление на Борисов.

Георги Марков има и още един псевдоним на агент на комунистическата партия – Стефан:

Това, което се сбучва в момента е апокалипсис. Гледам италианска телевизия и ми текат сълзи от очите. Сутрин италианците се събуждат с един вестник некролог. Същото е в Испания, внучетата не знаят, че никога повече няма да видят баба си и дядо си, защото са починали.

Моят коментар без да ангажирам партия ГЕРБ е, че елитът на Брюксел, чиновниците на Европейската комисия проспаха януари и февруари. Охан е град държава – 11 милиона, по-голяма от България.

Европейският съюз е пред разпад. Конте поиска референдум за излизане от съюза. И в Испания

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 1215 членове

Присъединяване към групата

 

вече говорят за това. В Италия веят руски знамена, защото Европа ги изостави. За мен Европейският съюз е мъртъв. Провалил се европейски елит. Ще има голям дебат какъв ще е съюза в бъдеще. Самият Макрон вижда, че Европа не може да продължи така. Конте казва, че Европейският съюз е изгубил своето значение. Изоставен народ да гине. С какви очи и сърце ще се появат брюкселските чиновниците пред италианския народ.

Трябва да кажем: Бог да пази Борисов, който действа безупречно. Бог да пази Борисов, защото българските комунисти искаха да го свалят този човек на 24 януари. Тогава им казах, че това което правят е пир по време на чума. Ако беше се случило нямаше да имаме парламент, който да приеме извънредни мерки. Нямаше да имаме Борисов, който изтича при Ердоган и спря ислямският фундаментализъм. Нямаше да имаме човек, който може да си говори на Ти с Меркел и целият европейски елит. Щяхме да имаме президентско управление с някой министър председател, който можеше да е много готин, но Ердоган никога нямаше да го приеме. Щеше да си сменя ПР-ки и секретарки. И щяхме да имаме избори на 5 април, които сега трябваше да отлагаме. БСП трябва да се самоотстранят. Самоимпийчмънт. Предлагам еднолично управление на този, който може да гаси пожари.

Всичко, което каза агент Николай/Стефан във видеото на линка по-долу:https://bnt1.bnt.bg/bg/a/deputatt-georgi-markov-po-vreme-na-voyna-i-kriza-da-ima-edin-tsentr-na-vlast

Подобни новини

One Thought to “Агент Николай в ефира на БНТ: БОГ да пази БОРИСОВ, който ни спаси от КОРОНАВИРУСА. Предлагам ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ. В Италия веят РУСКИ ЗНАМЕНА, защото Европа ги изостави. За мен ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ е МЪРТЪВ. Конте иска РЕФЕРЕНДУМ в Италия за излизане.”

  1. nababatigaza

    По правилно-ако си взел…

Оставете коментар