КАКТО при КОМУНИЗМА. Бивш посланик: За ПАРТИЯТА има БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ, за НАРОДА – Не. Има за всички свързани с тях и семействата им. БЕЗПЛАТНО, тоест с наши пари. В България има поне 5000 души заразени.

Както при комунизма.

Бивш посланик: За партията има тестове, за Народа – Не.Те много добре знаят какво трябва да се прави за да се управлява кризата в условия на зараза. Също така знаят и че спешните тестове са просто задължителни и то не веднъж, а постоянно. Но ще го направят само за Тях и близките им. Това пише в пост във Фейсбук бившият ни посланик в Русия Илиян Василев.

В Народното събрание ще се тестират редовно, депутати, НСО, шофьори, чиновници, хигиенистки, фризьори, готвачи, сервитьори изобщо за всички свързани с тях и семействата им. Безплатно, тоест с наши пари. Такъв тотален скрийнинг няма дори за медиците ни.

Няма и за народа. Всичко би струвало в порядъка на 40-50 милиона лева.

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 1314 членове

Присъединяване към групата

 

За нас бързите тестове са ненадежни, безполезни, и прочие мисловен „шит“ от Кунчев, Кантарджиев и Мутафчийски. Нещо повече, тези тестове идват от щаба, който ги прибра от вносителите, които ги бяха внесли по поръчка на клиничните лаборатории, с идеята да не могат да ги предлагат на гражданите. Санким изведнъж лъснала истината че заразените са много повече и Щабът крие истината.

А Гешински строява прокуратурата да преследва пак същите клиничните лаборатории за да не предлагат евтини тестове в по широк мащаб, уж загрижени за спекулация или фалшиви тестове.

За това за обикновените хора има тестове, но само като развиете тежки симптоми, защото са скъпи и трябват за „избраните“, за вас ще гледате депутатите си от екраните на телевизорите, ще ви облъчват техните медии че има липса или са скъпи тестове, ще ви затворят в къщи, ще обявят вечерен час и ще изпратят полиция и жандармения по улиците.

В България има поне 5000 души заразени, от които официално над 400 души съобщени от щаба. Един депутат се зарази и о, ужас.
А как трябваше да бъде. В нормалния свят.

Господин Хасан Адем, просто трябваше да пусне лично съобщение, че пробите са му дали положителен резултат, че като всички българи ще спази карантината, поради което няма да може да участва в работата на НС и пожелава на колегите си успешна работа /защото е важна в този труден момент/ и бързо оздравяване на всички които се борят с болестта.

На следващото заседание на Парламента госпожата пък да пожелае същото оздравяване на депутата и на всички българи и да си продължат работата. Ама това е въпрос на възпитание, на култура, на ценности и тяхната липса просто крещи когато те издигнат на висок пост и публично те осветят, пише в поста си Василев.


Подобни новини

Оставете коментар