ДОМАШНИТЕ КОТКИ и КУЧЕТА. Щабът обясни ВИРУСЪТ поразява ли кучета и котки, защото много хора ги изхвърлят умишлено на улицата. ДВАМА ДЕПУТАТИ от ГЕРБ са с короната, съобщи БТВ. БАНДИТА пък говорил с ПОМПЕО и той обещал България да е първата държава, която да получи ЛЕКАРСТВО, когато САЩ го измислят….

Домашните котки и кучета.

Щабът обясни вирусът поразява ли кучета и котки, защото много хора ги изхвърлят умишлено на улицата.Според д-р Кантарджиев собствениците на кучета и котки не трябва да ги изхвърлят на улицата като бездомни, защото домашните животни не били заплаха. Досега е открит коронавирусът само при една котка. Вирусът засегнал белия и дроб, но не било доказано че котката пренася заразата.
При кучетата нямало такива с коронавирус.

Коментар на редакцията: Няма кучета и котки с коронавирус, защото никой не ги е изследвал. То няма тестове за Народа, какво остава и домашните любимци да изследват. Една котка започнала да кашля и

 
Мислещите българи
Публична група · 1856 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1400.
 

я тествали. Собствениците на кучета и котки, които имат пари могат да изследват домашните си любимци. А тези, които ги изхвърлят на улицата, явно нямат пари за тестове и животът на любимите хора е по-скъп от този на любимите животни.

Двама депутати от ГЕРБ са с короната, съобщи БТВ. Имената са Даниела Дариткова и Даниела Малешкова. Пробите били съмнителни.

Коментар на редакцията: При тестовете няма опция съмнителни. Има положителен и отрицателен резултат. Явно щабът го е страх да каже, че резултатът е положителен, защото трябва да каже и имената, затова говорят за съмнителни проби.

Бандита на България говорил с Помпео, съобщи БТВ. Американецът обещал България да е първата държава, която да получи лекарство срещу короната, когато САЩ го измислят.

Коментар на редакцията:
Русия отдавна измисли лекарство срещу вируса, дори го изпита клинично. Бандита обаче не се вълнува от това, защото лекарството е руско и САЩ забранява да се купува от Русия. Пунта Мара ще чака американците да го измислят, което ще стане на марта в сряда.


Подобни новини

Оставете коментар