КОЗА НОСТРА: Да, ВАШИЯТ БАНДИТ има защитена ДИСЕРТАЦИЯ при нас. Ние работим само с ДОКТОРИ. БАНДИТА за РАДЕВ преди минути на брифинг: СЪСЕДЪТ е доктор МЕНГЕЛЕ. ЩАБЪТ пуска МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ с името …., срещу 1 лев за изтегляне чрез което ….

Коза Ностра:

Да, вашият Бандит има защитена дисертация при нас.Ние работим само с доктори. Иначе няма как да изнесем целия боклук на Италия в България.

Бандита за Радев преди минути на брифинг:

Съседът е доктор Менгеле.

Аз не мога да рискувам живота на хиляди хора като съседа. А и снощи международната здравна организация каза, че не трябва да има отстъпване от сегашните строги мерки. Че не трябва да съберем 4-5 души, от единия да вземем едно, от другия очите, от третия сърцето и да сглобим един човек. Това предлага съседът.

На брифинга националният щаб обяви, че пуска от понеделник мобилно приложение с името Виросейф, което може да се изтегли срещу 1 лев.

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 1409 членове

Присъединяване към групата

 

Чрез него всеки може да съобщи безплатно, че има симптоми на коронавирус. Така в единна система ще бъдат събрани всички болни.

Тънкият момент е, че регистрацията е доброволна. Който го изтегли за 1 лев ще отговаря на въпроси зададени от приложението. Информацията се визуализира къде на картата е този, който е подал информацията.

Пунта Мара призова всеки, който влиза от чужбина да се регистрира, защото по този начин доказва че влиза в карантина и след 14 дни, ако го спрат има доказателство, че вече не е в карантина.

Приложението е взаимствано от Южна Корея и Сингапур.


Подобни новини

Оставете коментар