55 000. НОВА МЯРКА за НАЙ-БЕДНИТЕ – 375 лв еднократна ПОМОЩ за тези, които … Още от Бандита на брифинга преди минути: ВИРУСЪТ започна да повтаря. Веднъж заболели пак заболяват, което означава …. Въвеждаме ЗАЗЪЛЖИТЕЛНА МАСКА от 0 часа на …. Ще изляза в двора ми и ще викам с пълно гърло ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

55 000.Нова мярка за най-бедните – 375 лв еднократна помощ за тези, които са в неплатен отпуск и вече нямат платен отпуск и месечният доход в семейството е до 650 лв на човек.

Това бе обявено преди минути на брифинг на Бандита.

Тези пари ще стигнат само до 55 000 българи, най-вече семейства с един родител, самотни майки или бащи с деца.

Друго условие е

 
Мислещите българи
Публична група · 2121 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 2121.
 

да не получават други помощи.

20 милиона от бюджета ще отидат по тази мярка за най-бедните.

Министърът на парите пак повтори, че след няколко дни длъжниците на банки ще могат да разсрочват задълженията си до 31 декември – отрочване на главница и лихви до 6 месеца за задължения до 1 март обслужвани редовно или най-много до 90 дни забавяне.

Бандита обяви още:
В Корея започна да ги повтаря болестта. Веднъж заболели пак заболяват. Това говори, че специалистите в света не познават този вирус и не се сбъдват очакванията, че веднъж боледувал няма да се разболееш от коронавируса. Починалите в България всички бяха с много тежки придружаващи заболявания, а такива хора в страната има много. Успокоението, че в България няма много заразени като чели успокоява хората, а най-тежкото предстои. Затова с щаба ще въведем мярката задължителна маска или шал. Ще говоря с щаба да го направим тази нощ от 0 часа. Сега по Великден препоръчвам на хората да излизат на балконите и да крещят Христос Воскресе. Аз така ще направя, ще изляза в двора и ще викам с пълно гърло Христос Воскресе.


Подобни новини

Оставете коментар