НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: На Великден МИЛЕН ЦВЕТКОВ УМРЯ в жестока КАТАСТРОФА

Нова телевизия преди минути:На Великден Милен Цветков умря в жестока катастрофа.

Известният телевизионен водещ в Нова телевизия преди години Милен Цветков загина в жестока катастрофа, пише в новина от 20,15 ч на Великден телевизията.

Тежкият инцидент стана край столичен мол.

Сблъсъкът е станал между джип и лека кола в района на мол „Парадайс“.

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата. Бил е с много тежки травми. Причините за инцидента и как точно се е случил се изясняват.

Милен е роден през 1966 г. Стана популярен с предаването Часът на Милен Цветков, което беше в късния следобед, но по-късно изместено в полунощ за да не се гледа много. То пък взе да се гледа още повече и накрая властта го свали от ефир.

Има пораснала дъщеря от първия си брак, от втория си брак има малък син, почти бебе.


Подобни новини

One Thought to “НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: На Великден МИЛЕН ЦВЕТКОВ УМРЯ в жестока КАТАСТРОФА”

  1. Джули

    Това което се случи говори само ,че пак Богопомазаните деца на хората с пари са недосегаеми.Трагедията се случва с Милен Цветков и до сега се мълчи.А какво би се случило ако чакаше на светофара най- обикновен човек или майка с дете,защото никой не е застрахован всеки миг какво го очаква.Дали щяхме да чуем нещо освен в новините за поредната катастрофа с загинал.Едва ли!!! Господа нали законите са създадени да се прилагат срещу всеки нарушител,а не само срещу работещите и бедни хора?????

Оставете коментар