БАНДИТА на брифинг преди минути: АЗ като ДОБЪР ДОКТОР не мога да предпиша, че след 1 май …. Нека мине кризата, тогава може да си намерите друг доктор и други управляващи. Нищо не ни кара към момента да бъдем оптимисти. Ние досега не теглим кредит, защото… Журналист го пита защо в Албания раздават безвъзмездни 350$, а той…

Бандита на брифинг преди минути:
Аз като добър доктор не мога да предпиша, че след 1 май всичко ще е наред, както преди. Нека мине кризата, тогава може да си намерите друг доктор и други управляващи. Нищо не ни кара към момента да бъдем оптимисти. Ние досега не теглим кредит, защото си имаме мазнинка в държавния резерв.

Всичко, което каза Бандита на брифинга.40, 43, 51 вече днес, катерим се много бързо. Резултатите от това масово пътуване. Оставането в къщи означава може да отиде до магазина, може да отиде до аптеката. Бизнесите работят без ресторантите и хотелите. Петък събота ще имаме много по-ясна картина. В Германия започнаха преговори за отлагане на октобър фест, преговори за отлагане на олимпиадата с още една година, за 2022.

Докторите не си ходят в къщи със седмици, след това отиват и се карантират в къщи и това им е хубаво. Следващите седмици ще е проблемът с медицинските сестри. Аз като добър доктор не мога да предпиша, че след 1 май всичко ще е като преди.

Борис Джонсън не е същия Борис Джонсън от преди 1 месец, вече говори за училищата за септември месец.

В Плевен в завод Мизия са 19 души, там работят 1000. Тези хора

 
софиянци
Публична група · 107 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

са от околията на Плевен.

Кои мерки да облекчаваме още. Само парка и планината остава и аз ви обещавам, че тази събота и неделя ще измислим нещо. Да не мислите, че го правим на инат на хората. Изпуснахме пазарите и вижте какво стана. Нека мине кризата, тогава може да си намерите такъв доктор и други оправляващи. Нищо не ни кара към момента да бъдем оптимисти. Ние досега не теглим кредит, защото си имаме мазнинка в държавния резерв.

Финансовият министър пък обяви 8 мерки за 4,5 милиарда:

Кредити за физически лица и самоосигуряващи се. Могат да отидат в
12 банки партньори за кредити до 4500 ЛВ, гратисен период 24 часа и срок за издължаване до 5 години, без такси и комисионни за банките
Кредити за ликвидност на малки и средни предпиятия до 300 000 лева през българската банка за развитие, срок за кандидатстване до края на 2020.
През фонда на фондовете микрокредити до 50 000 през Първа инвестиционна банка, гратисен период 24 месеца и лихвени нива под пазарните, максимум за 10 години. Инстремунт за финансови иневестиции за около 400 фирми, основно стартиращи компании, 800 000 лв е средно инвестицията през фонда на фондовете. Фондове за градско развитие, финансирани се дейности, които не са банкови финансирани, за общини, туризъм и транспорт.
Ще бъдат изработени клипове, които медиите, ако преценят могат да пуснат безплатно.

Журналист попита Бандита защо в Албания са раздали по 350 долара безвъзмездни пари, а в България само кредити, кредити, кредити.

Бандита изманипулира обществото като накара журналиста да смята колко е 7 милиона по 350 долара.

Иначе ще бъдат раздадени 10 милиона за 15 200 полицаи на първа линия по 650 лв.

И още от Бандита, който говори за 5 облекчения, но каза само 3:– отварянето на пазарите
– махнахме прозореца
– разрешихме имунизацията на бебетата, женските консултации, 5
От вчера до днес 5 облекчения, защото ми омръзна как някъде облекчават мерките. В Словения облекчавали мерките, пускали строителството и магазините, ама ние не сме ги забранявали.

Подобни новини

One Thought to “БАНДИТА на брифинг преди минути: АЗ като ДОБЪР ДОКТОР не мога да предпиша, че след 1 май …. Нека мине кризата, тогава може да си намерите друг доктор и други управляващи. Нищо не ни кара към момента да бъдем оптимисти. Ние досега не теглим кредит, защото… Журналист го пита защо в Албания раздават безвъзмездни 350$, а той…”

 1. Пламен

  Шибаняка от кога стана и доктор.
  Боже Господи , слез и си прибери вересиите , моля те.
  Но Тиквеника от Банкя го прибирай особено мъчително за него. Тоя ни съсипа и държавата и нацията.
  Кога и да го обесим все ще сме закъснели.
  И най добре е гилотината на площада и целия „елит“ и мазна пяна изплувала на повърхността по ред на номерата през нея. И всичкия им род до девето коляно. Само това е начина.

Оставете коментар