СЪДИЯ за УБИЙСТВОТО на МИЛЕН ЦВЕТКОВ: Убиецът ще отговаря за ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, а не за УБИЙСТВО, защото смъртта е резултат от последващи обстоятелства, настъпили след деянието не по вина на извършителя. Това е така, защото … ГЕОРГИ ВРАБЧЕВ: Видеото на КАТАСТРОФАТА е МАНИПУЛИРАНО, сглобих ви ИСТИНСКОТО ВИДЕО, което показва, че …. ВИДЕО: …

Съдия Румяна Чаналова коментира, че убиецът на Милен Цветков ще отговаря за тежка телесна повреда, а не за убийство, защото смъртта е резултат от последващи обстоятелства, настъпили след деянието не по вина на извършителя. Това е така, защото Милен е излязал от колата, оказвана му е някаква помощ, в това време коли са минавали през местопрестъплението, линейката закъсняла, дошла, и учудващо защо тръгнала след 10 минути …
Подробностите:Съдия Румяна Чаналова:
„С внимание изгледах интервюто на Т.Петков – свидетеля очевидец на ПТП при което загина Милен Цветков.
Направиха ми впечатление следните отговори:
Милен Цветков сам бил излязъл от автомобила си и преминал 20 м което значело, че не бил в толкова тежко състояние. Ако пък бил изнесен, това било първата грешка, а така не трябвало да се прави.
Охранителите му дали вода, което не трябвало да се прави.
Милен Цветков разговарял с 4-5 охранители от МОЛ „Парадайз“.
Охранителите се борили с него, вадили му езика.
Полицията закъсняла, движението не било спряно, а колите преминавали през останките от катастрофиралите автомобили и навсякъде “ хвърчали части“.
Линейката закъсняла.
Две момичета неопитни правили сърдечен масаж на М. Цветков. Хекимян втори път пита, акцентирайки върху сърдечния масаж.
След като М. Цветков бил качен в линейката, тя не тръгнала веднага, а след 10 мин.
„Вие ми кажете, може ли човек да оцелее след 42 мин“- пита свидетелят.
Свидетелят засичал по часовник времето .

По време на интервюто свидетелят многократно повтори :

 
софиянци
Публична група · 144 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

„Не знам дали смъртта е резултат от поли – травмите / ?!/, от задушаване или от закъснението на линейката и неадекватната помощ. Не бяха подготвени. Може би щеше да е жив още“

Разбира се, Хекимян зададе въпроса и за поведението на пътуващите в автомобила на извършителя. Свидетелят заяви, че тримата са обикаляли около автомобила и нещо търсили и били адекватни.

Знаете ли какво значи това?
Този свидетел ще даде същите показания в досъдебното производство.
Според тези показания произшествието не е запазено /части хвърчали навсякъде/, което ще компрометира доказателствената стойност на протокола за оглед.
Ще се назначи съдебно- медициннска експертиза, която ще съобрази тези показания, а един от въпросите ще изясни пряката причинна връзка между деянието и причинената смърт или опосредствуването на настъпилият резултат от други фактори – преместването на пострадалия, приема на вода, неадекватната и несвоевременна помощ. Разкъсването на пряката причинна връзка променя квалификацията на деянието. Дееца отговаря за тежка телесна повреда, тъй като смъртта е резултат от последващи обстоятелства, настъпили след деянието не по вина на извършителя. В най- лошия за него вариант, ще отговаря за причинена смърт при многобройни смегчаващи отговорността обстоятелства.

Интервюто завърши с възмущение от неспазване на карантината, изразено от човек, който 4-5 часа разговарял с приятели на 50 м от катастрофата и който имаше наглостта да заяви, че всички вкл. момчето, което уби Милен Цветков сме жертви на случващото се по улиците.
Питам се, как БТВ успя да намери точно този свидетел, който по време на интервюто не вдигна очи и не погледна водещия…, завършва във Фейсбуук коментара си съдия Румяна Чаналова.

В същото време днес компютърният специалист Георги Врабчев пусна свое видео в което обявява, че разпространените вчера 2 видиа са манипулирани и той го доказва в своето видео, като пуска истинското видео с реалната скорост на джипа убиец. Видео:Подобни новини

3 Thoughts to “СЪДИЯ за УБИЙСТВОТО на МИЛЕН ЦВЕТКОВ: Убиецът ще отговаря за ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА, а не за УБИЙСТВО, защото смъртта е резултат от последващи обстоятелства, настъпили след деянието не по вина на извършителя. Това е така, защото … ГЕОРГИ ВРАБЧЕВ: Видеото на КАТАСТРОФАТА е МАНИПУЛИРАНО, сглобих ви ИСТИНСКОТО ВИДЕО, което показва, че …. ВИДЕО: …”

 1. Никола

  Истинските новини ,но защо ли секундите не се забавят или забързват?
  Защото просто се оправя кадрите в секунда и се изглажда движението,а все са си същите секунди. От 30 сек. на 15 сек. като го промени и го пусна защо не се променя скоростта на дисплея на секундите?
  Питам само де.
  А после и пък друго се забеляза,че уж във вече реалното видео което показвате на последния кадър от 48секунда за около 30стотни се смени на 49.

 2. Николай

  Съда ако не накаже подобаващо, има по-висши сили, които си знаят с кого, какво и как да правят 😉

 3. Иван

  Не съм юрист,но в случая обвиненията трябва да са няколко . За превишена скорост в населено място. За причиняване на тежка телесна повреда. За причиняване на тежка телесна повреда при неспазване на Закона за управление на ППС/Пътно превозно средство/ в населено място от което е настъпила смъртта на Милен Цветков. За управление на автомобил без присъствието на собственика ,или без негово пълномощно. Обезщетение на наследниците на Милен Цветков. Имуществени и не имуществени щети от смъртта на Милен Цветков. за семейството му. Щети върху автомобила нанесени по вина на подсъдимия. Всичко от гореизброените искове само АДВОКАТ може да прецени в колко иска може да се обединят.

Оставете коментар