БАНДИТА по всички телевизии цял час, накрая ИРОНИЗИРА президента РАДЕВ с комунистически акцент: ГРАНТОВЕ или КРЕДИТИ. Работя БЕЗ ЗАПЛАТА, приемете го като ДАРЕНИЕ … Имам си ПРИНЦИП в ЖИВОТА. Всичко си ПРАВЯ САМ. Обади ми се КРИСТАЛИНА (Сталинка) и ми вика: Тази вечер може да спиш на ПУХЕНА ВЪЗГЛАВНИЧКА… КАПИТАЛИЗМЪТ е по-добър от СОЦИАЛИЗМА защото…

Грантове или кредити?Слабите икономики искат грантове. Стабилните икономики раздават грантове.
Да, но в стабилните икономики данъците към гражданите са 40 процента. В България са 10 процента.

Питате ме за грантови схеми. Направихме следната мярка за малкия бизнес.
173 милиона грант, сигурно за над 20 000 фирми, които имат спад от 20 процента от своя оборот. Кандидатстването ще става онлайн при облекчена процедура без административна тежест. Това ще са между 3000 и 10 000 лв за малки фирмички. От програмата иновации и конкурентно способност и ще стартира от началото на май.

Суаповата сделка? Юли месец се надяваме да влезем в чакалнята на еврозоната. Отвориха ни суапова сделка за 2 млр евро, което е знак на доверие към България. Можем да теглим, толкова колкото ни трябват. Даже ми се обади Кристалина Георгиева и ми вика: Бойко тази вечер може да спиш на пухена възглавничка. Дадоха ти парите.

540 милиарда евро са заложени в пътната карта за възстановяване. Пари обаче, които ги няма.

Медиците казват, че

 
софиянци
Публична група · 149 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

ще има втора вълна, затова ще дадем пари за предпазни средства.
Добре, ще отворим малките ресторантчета и хотелите, но после ще ги оборудваме като болници и пак трябва да ги затваряме.
В събота ще проведем едно учение как може да отворим планините. Да пуснеме първо децата с родителите първо.

Един добър доктор не трябва да слуша какво един пациент иска, а какво трябва най-добро за него.
Когато Народът е жив и здрав излиза от всякаква криза. Още не съм видял някой да си продаде ролсройса или да го заложи. След като отмине ще си изберете друг и той отново ще ви фалира.
Живи здрави ли сме ще се справиме. Ще намерим още пари. Затова капитализмът е по-добър от социализма. Защото частникът е изобретателен.

Работя без заплата, приемете го като дарение …
Въпрос на журналистка: От какво се издържате?
Отговорът:
Такъв е законът. Приравниха ни с депутатите. Какво да направя.

Въпрос на мисирката Ива Николова:
На второто искане на БСП да влезете в парламента за парламентарен контрол ще отидете ли?
Отговорът: За какво да отида, че те не ви ли гледат сега? Ако се съберат депутатите ще отида. Че те не са ли в карантина?

Аз имам принцип в живота. Всичко си правя сам. Търся си партньор и си правя сам.

И накрая Бандита иронизира Радев, като прочете с комунистически акцент негово изказване и обяви, че това са патетични думи, които политиците използват.


Подобни новини

Оставете коментар