ПУНТА МАРА. БАНДИТА си изми ръцете с КМЕТОВЕТЕ. От утре кметовете на големите градове ще решават какви да са МЕРКИТЕ. В профила си във Фейсбук Бандита пусна чалга парчето ЧАО на коронавируса. ВИДЕО:

Пунта Мара.Бандита си изми ръцете с кметовете.

От утре, понеделник кметовете на големите градове ще решават какви да са мерките.

Това обяви Бандита преди минути.

Очаква се днес министърът на здравеопазването Кирил Ананиев да издаде заповед, с която ще бъде разрешено посещаването на паркове и градинки. Това ще се отнася за родители с деца.

пловдивчани
Публична група · 2 членове

Присъединяване към групата
Групата на пловдивчани. Публикувайте само за Пловдив. Без реклами и спам! Контролирайте се! Информации само за Пловдив и пловдивчани.

Кметът на София, заедно с Бойко Борисов обявиха, че след като бъде издадена заповедта на министъра, всеки кмет по места ще може да решава как да организира дейността по разрешаване на достъпа до парковете. Кметовете ще трябва да преценят при какви условия и как ще стане посещаването за разходки.

„Сега съм разпоредил ако всичко върви добре да се направи същото и за планините около градовете“, добави Бандита.

В профила си във Фейсбук Бандита пусна чалга парчето Чао на коронавируса. Пунта Мара написа:
Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа! Видео: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2740540286174024/


Подобни новини

Оставете коментар