ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ към МИЛЕН ЦВЕТКОВ във емоционално ВИДЕО: „Закъснях. Обичам те, прости ми за всичко. Моят брат мечтаеше и за трето дете- искаше то … ВИДЕО

„Сигурно има хора, които се зарадваха за смъртта на Милен – те не са по-малки убийци“, заяви Лудият репортер и сподели, че през последните 15 месеца той и Цветков не са поддържали контакт заради его и обида.„Закъснях. Обадете се на вашия „Милен“ сега! Може да стане късно. Обичам те, прости ми за всичко“, призова Даниел Петканов.

Направих това видео, защото имам нужда да си споделя болката и защото искам сина ми да го гледа един ден, и да разбере, че истинските приятели са завинаги и затова трябва да си прощават.

За 9-те години, в които имах привилегията да работя за Милен през предаването са минали десетки абсурдни и скандални случаи, свързани с беззаконието по пътищата и последващата неадекватност на съдебната ни система.

 
софиянци
Публична група · 169 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Ако българският съд се изгаври и този път аз сериозно ще обмисля варианта да емигрирам със семейството си някъде, където хората носят строги последствия за престъпленията си.

Далеч съм от мисълта, че в „белите“ държави всичко е изрядно, но тук усещането ми е, че масово в затвора с ефективни присъди влизат кокошкари, а големи (разбирайте заможни и с контакти) престъпници и убийци „лежат“ по общежития и болници и накрая ги освобождават предсрочно с голям аванс.

Не било сигурно кой управлявал…. и кой знае още какви безумни вратички в законите ще се търсят и използват, но ние да не сме някакви примати.

Стига вече безобразия с невинни хора, мачкани и убивани в гръб от пияници и наркомани!

СТИГА ВЕЧЕ! Отдавна ни писна!

Героите си отиват така, както живеят. Милен си отиде с „бум“. Дори смъртта му ще е повод за промяна или поне за това да се замислим. Благодарности за това, което беше и за това, което остави като следа. Това заяви Даниел Петканов в емоционален клип в канала си в YouTube.

„Милен мечтаеше за спокойствие, славата не го вълнуваше. Обичаше домашния уют. Казваше ми „ако не четеш книги, поне гледай филми – и те ще те обогатят“, сподели „Лудият репортер“.

„Моят брат мечтаеше и за трето дете- искаше то да е момиче“, разкри Петканов.Видеото:

Подобни новини

Оставете коментар