ДРОГА. Отново СМЪРТ от НАРКОТИЦИ. Велосипедист бе убит от дрогиран шофьор, но случаят не се върти в медиите, защото жертвата не е известен като Милен Цветков.

Дрога.

Отново смърт от наркотици.

Велосипедист бе убит от дрогиран шофьор, но случаят не се върти в медиите, защото жертвата не е известен като Милен Цветков.Окръжната прокуратура във Варна задържа до 72 часа водач на микробус, причинил смъртта на велосипедист след употреба на наркотици

37-годишният Дмитрий М. е задържан до 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура във Варна, след като е бил привлечен към наказателна отговорност за причиняване по непредпазливост смъртта на велосипедист в пътнотранспортно произшествие.

 
Варненци
Публична група · 2260 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

Тестван с дрегер за употреба на наркотични вещества, резултатът е бил положителен за опиати и метадон. Тестът за алкохол е отрицателен.

Пътнотранспортното произшествие станало вчера, 29 април, на бул. „Левски“ във Варна, близо до бензиностанцията на ОМВ.

При заобикаляне с микробуса си Дмитрий М. блъска 74-годишния велосипедист. Възрастният мъж бил отведен в болницата с черепно-мозъчна травма. Малко по-късно той починал в лечебното заведение.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия.

37-годишният мъж е роден в Казахстан, но е български гражданин, с висше образование и е неосъждан.


Подобни новини

Оставете коментар