ЕЙ БАНДИТ. Свали си мутренските ръце от ПРЕЗИДЕНТА. Полиция пази ПРИБЛИЖЕНИ на ВЛАСТТА да ПРОТЕСТИРАТ пред президенството. За да отклони ВНИМАНИЕТО на МЕДИИТЕ от … На 1 май президента каза: Някогашните ЮМРУЦИ на протеста днес държат СМАРТФОНИ и изливат недоволството си в социалните мрежи. Това НЕ МОЖЕ да промени ОБЩЕСТВОТО.

Ей бандит.Свали си мутренските ръце от президента.

Полиция пази приближени на властта да протестират пред президенството.

На 1 май президентът Румен Радев каза:
Някогашните юмруци на протеста днес държат смартфони и изливат недоволството си в социалните мрежи. Това не може да промени обществото.

Ето това е основната причина Бандита да прати слугите си пред президенството.

Останалите причини са за отклони вниманието на медиите от проблемите на обществото с безработицата, глада, непрозрачно харчените пари в кризата и скриването на генерала слуга.

Една част от протестиращите са добре познати на обществеността лица, които винаги са гравитирали там, където са и парите.

Интересна подробност е, че

 
софиянци
Публична група · 191 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

въпросния протест се извършва без предварително уведомление, а полицията е съучастник на разпъването на палатков лагер, вместо да им поиска разрешителното за протест.

Всичко това доказва, че така наречените протестиращи са подкрепяни от властта, която ни готви пореден сценарий.

В профила на Пунта Мара във Фейсбук няма и думичка за спирането на брифингите.

Мутро, махай КПП-та в градовете.

Махай се, подай Оставка.

Остави ни да живеем нормално.


Подобни новини

Оставете коментар