ХУНТАТА. Божков ни каза това, което всички знаем. МУТРИТЕ преди бяха в сивия сектор, днес са с БЕЛИ ЯКИЧКИ в цялото управление на БЪЛГАРИЯ. Бездомникът ГОРАНОВ от 6 г е финансов министър, а Божков не плащал ДАНЪК от 5 г. КОЙ е ВИНОВЕН? А той е плащал данък. ХУНТА.

Хунтата.

Божков ни каза това, което всички знаем.

Мутрите преди бяха в сивия сектор, днес са с бели якички в цялото управление на държавата.Бездомникът Горанов от 6 г е финансов министър, а Божков не плащал данък от 5 г.

Кой е виновен?

Хунта.

По повод обвиненията на Божков, че държавата му е отнела бизнеса, Борисов каза:
„Какво сме му взели – завод ли сме му взели, предприятие ли? Просто хазартът стана държавен и приходите му отиват за спорта.“

Коментар: Как какво си му взел. Хунтата му взе бизнеса и отдавна всички ги е страх, че по същия начин вземате бизнеса на всеки, който не ви се подчинява.

„Всяка квалификация в устата на Божков за мен е комплимент“, добави Борисов.
Истината не е комплимент. Общото между мутрите преди и сега е Борисов, категоричен е Божков. Разликата между мутрите преди и сега е Пеевски, категоричен е Божков.
Коментар: Поведението на Борисов вече 10 години от както е на власт е – Аз съм най-голямата мутра. Тоест този комплимент – Аз съм най-голямата мутра Пунта Мара си го търси и демонстрира всеки ден пред камерите.

 
Мислещите българи
Публична група · 2356 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1800.
 

„Ако се установи моя лична вина или компетентност по Закона за хазарта, отговорността не само ще бъде поета, а ще се сведе до друг тип отговорност“, каза Горанов по повод на обвиненията на прокуратурата, че държавата е пропуснала да събере стотици милиони левове такси от двете популярни лотарии на Васил Божков.

Тактиката на министъра още в самото начало на скандала с частните лотарии е да се дистанцира от работата на комисията по хазарта и от упреците, че в продължение на години не е защитил интересите на бюджета.

„Ако съм знаел, не бих допуснал“, каза той, старателно избягвайки думата „оставка“ .

Коментар: Бездомникът Горанов е финансов министър от 6 години и е смешно и подигравка с българите да твърдиш, че не си виновен, че някой не си е плащал данъците 5 години, след като ти си преговарял с него за бизнеса му. А всъщност той ги е плащал както са се разбрали. Хунта.


Подобни новини

Оставете коментар