ПРОГНОЗА. Най-голямата грешка в ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА на ПУНТА МАРА ще е да върне АКЦИИТЕ. Защото следващият ход на ЧЕРЕПА ще е …. Ако пък БАНДИТА ги джироса на ПОДСТАВЕН СЛУГА, това означава… Ако нищо не предприеме, пак е в играта на Черепа, защото.. Едно от ПРАВИЛАТА на МАФИЯТА: Един бандит може да бъде свален само и единствено от по-голям бандит.

Прогноза.Най-голямата грешка в политическата кариера на Пунта Мара ще е да върне акциите.

Защото следващият ход на Черепа ще е, ако получи акциите обратно да фалира Левски.

Да го фалира с голям кеф, което означава, че не той го е фалирал клуба, а Тулупа от Банкя.

Другата възможност на Бандита е да джироса акциите на някой свой подставен слуга.

Това означава да влезе в играта на Черепа. А играта на Черепа е да го свали от власт.

Третият и последен вариант е Пунта Мара да не предприема нищо. Въпреки това пак е в играта Черепа. Според Тодор Батков при този случай акциите могат да бъдат обявени за нищожни от общото събрание на акционерите. И тогава основен акционер с 10 процента стават феновете от Тръст Синя България.

При всеки от трите варианта Бандата е в играта на Черепа.

Едно от правилата на Мафията е: Един бандит може да бъде свален само и единствено от по-голям бандит.

Г-н Божков, като стар покерджия, изчака да мине драмата с коронавируса и разигра картата „Левски“, обясни експертът проблемите с престъпността

 
софиянци
Публична група · 230 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Тихомир Безлов в предаването „Тук и сега със Светла Петрова“.

„Божков достатъчно добре знае тази игра – от началото на прехода“, заяви Безлов и допълни: „Бизнесменът е абсолютно наясно кога преминава границата на закона и как да се върне чист от другата страна“.

Всички политически субекти имат лобита в хазарта, който формира над 3% от БВП, уверен е Безлов. Мисля, че икономическите реалности, като последиците от коронавируса, са много по-сериозни от политическите измерения, добави той.

Ако Божков искаше да „отстреля“ финансовия министър Горанов, щеше да съсредоточи целия огън върху него. С разиграването на картата „Левски“ очевидно е, че атаката е директно към Бойко Борисов, отбеляза Безлов. Той се учуди защо акциите на ПФК „Левски“ не бяха запорирани и не беше назначен синдик.

„Една от хипотезите за случващото се е, чесе търси преструктуриране, завладяване на бизнеси“, отчете Безлов и добави: „Силните на деня винаги са хора, които имат протекции от властта или хора, които имат силни международни протекции“.

Подобни новини

Оставете коментар