ВОЙНАТА на МУТРИТЕ. ГОСПОДИ, моля те помогни на ЧЕРЕПА да ни спаси от тази ХУНТА, докато НАРОДЪТ гледа СЕИР отстрани, вместо да излезе и да ги измете. ХУНТАТА измисли НОВ ВИРУС – Ку ТРЕСКА за да може по лесно да ни МАЧКАТ. Час по-късно се оказа се, че КУ ТРЕСКАТА е …. Друг сюжет от днес е УТКАТА ГЕРДЖИКОВ, който беше активиран да спасява БАНДИТА от ДЖИРОТО

Войната на мутрите.Господи, моля те помогни на Черепа да ни спаси от тази Хунта, докато Народът гледа сеир отстрани, вместо да излезе и да ги измете.

Хунтата измисли нов вирус – Ку треска за да може по лесно да ни мачкат.

Час по-късно се оказа се, че Ку треската не е вирус, а бактерия.

Пак повтаряме – Бандита и Хунтата няма как да бъдат свалени от капиталистическата БСП с милионери като Гергов в редициите си.

Мутрата на власт може да бъде свален единствено от по-умна мутра, какъвто е Черепа.

Хунтата е навсякъде. Гешефта вчера обяви, че няма основание на Бездомникът Влади да му се търси съдебно производство за това, че е знаел всичко, което прави „престъпникът“ Божков.

Ами мисирките медии, те също са в Хунтата. Цял ден въртят безумията на Бандита само и само да остане на власт

Нов сюжет от днешния ден е утката Герджиков, който беше активиран да спасява Бандита от джирото.

Същият този преди 2 дни обясняваше наляво и на дясно по Божков ТВ, че джирото означава, че акциите са в Пунта Мара и той не може да направи нищо.

Днес утката се завъртя на 360 градуса, като започна да твърди, че печатът не бил на гърба и затова джирото било невалидно.

Днес водещата по Божков ТВ и тя утка не го попита за какъв печат става дума, след като хората нямат печати, имат подписи.

Изобщо утки много в тази държава.

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 30 101 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Подобни новини

Оставете коментар