На СЪД. Президентът РАДЕВ дава на съд БАНДИТА на България за УМИШЛЕНА КЛЕВЕТА. ПУНТА МАРА каза пред камерите, че ако Радев управлява, заради него щели да УМРАТ много БЪЛГАРИ. БАНДИТА все още не е коментирал РЕКЕТА си над БОЖКОВ парите 20 млн на ЛЕВСКИ да издържат ЛУДОГОРЕЦ и телевизията на ДОМУСА

На съд.Президентът Радев дава на съд Бандита на България за умишлена клевета.

Пунта Мара каза пред камерите, че ако Радев е управлявал България по време на Ковид-19 заради него щели да умрат много българи.

Заради бандитските внушения Румен Радев ще заведе лично дело.

В подобно дело Елена Йончева осъди Бандита заради внушението, че държавата е плащала милиони за интервютата и.

Без съмнение Радев ще спечели делото, въпросът е само за колко пари, които ще дари.

И тъй като осъждането на Бандита ще е рецидив, това според закона означава затвор.

Бандита още не е коментирал рекета си над Божков парите на футболния Левски 20 милиона да издържат Лудогорец и частната телевизия на Домуса.

Самата Свиня в превод от турски на Домус влезе в обяснителен режим:

“Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!

Добавям само, че “Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на “БТВ медия груп”

 
софиянци
Публична група · 255 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

с Български спортен тотализатор (БСТ).

От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”.

Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания (БСТ) от страна на частна (“БТВ медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България.”

По този начин, бизнесменът и собственик на “Нова телевизия”, потвърди автентичността на записката.

Това е управлението на Бандита.


Подобни новини

One Thought to “На СЪД. Президентът РАДЕВ дава на съд БАНДИТА на България за УМИШЛЕНА КЛЕВЕТА. ПУНТА МАРА каза пред камерите, че ако Радев управлява, заради него щели да УМРАТ много БЪЛГАРИ. БАНДИТА все още не е коментирал РЕКЕТА си над БОЖКОВ парите 20 млн на ЛЕВСКИ да издържат ЛУДОГОРЕЦ и телевизията на ДОМУСА”

  1. христо

    Боко Тиквооо..влизаш в затвора ако не ще те разкъсаме заедно с министърчетата ти..убиец мафиот мутра диктатор престъпник..всичко идева сега и ще се излее много скоро върхуи теб и правителството ти престъпно…ОСТАВКА незабавна и затвор веднага за теб и другите около теб..свиня мръсна ..ще гориш в ада за тоя геноцид над българския народ!!!

Оставете коментар