КРАДЕЦ. Президентът РАДЕВ: БОРИСОВ е КРАДЕЦ. Отдавна СНЕХ ДОВЕРИЕТО си от този кабинет. При толкова много ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ЖУРНАЛИСТИ, наети да ВЪЗПЯВАТ министър-председателя, не виждам смисъл….“ ВИДЕО:

https://www.facebook.com/1f9044bb-21c2-43ad-8fac-cbe2ecf24733Крадец.

Президентът Радев обяви индиректно, че Борисов е крадец.Президентът Румен Радев обяви, че ако управлява България, няма да се краде. Коментарът му бе в отговор на думи на премиера Бойко Борисов, че българите имат голям късмет, че той ги управлява, а не Радев, който щял да постъпи така, че да измрат хора.

„Аз отдавана снех доверие от този кабинет. От години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес изплуват на повърхността. Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто я управлява Борисов – смъртността расте, а България се стопи с 600 хиляди. Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много политолози, социолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали“, каза Румен Радев в Елин Пелин днес.

софиянци
Публична група · 285 членове
Присъединяване към групата
Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.

В събота Бойко Борисов обяви: „Вие извадихте голям късмет, че ние управляваме, имате рядък шанс, че сме ние с моите колеги. Ако беше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин и Борис Джонсън и щяха да измрат хора…“

В коментар на протестите държавният глава каза днес, че българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства, и органите на реда трябва да уважават тези права. Той обяви, че е недопустимо да се събират лични данни на мирно протестиращи граждани.

Попитан за протест с искане на оставката му, Румен Радев каза: „Сравнете ги двата протеста и няма смисъл да говорим.“
Всичко което каза Радев във видеото на линка по-долу:https://www.facebook.com/1f9044bb-21c2-43ad-8fac-cbe2ecf24733

Подобни новини

Оставете коментар