ХИЛЯДИ са! МАНОЛ КИРОВ заведе дело срещу БОЙКО БОРИСОВ за постоянен СТРЕС, БЕЗСЪНИЕ, СЪРЦЕБИЕНЕ, ВИСОКО КРЪВНО, …. предизвикани след появяването на ПУНТА МАРА всеки ден и час на екрана на телевизора. Като Манол са хиляди. ИСКЪТ е за ….

Хиляди са!Манол Киров от София заведе дело срещу Бойко Методиев Борисов за постоянен стрес, безсъние, сърцебиене, високо кръвно, тикове, нервни кризи…. предизвикани след появяването на Пунта Мара всеки ден и час на екрана на телевизора.

Като него са хиляди.

Искът е за 100 000 лв.

63-годишният годишният Киров е изчислил, че толкова пари ще са му необходими за

 
софиянци
Публична група · 297 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

лечението на всичките изброени по-горе разстройства във времето докато телевизиите спрат да показват Методиев Борисов в ефир.

Делото е насрочено за юни, като в залата се очаква да влязат много засегнати като Манол. Те ще носят медицински свидетелства и в зависимост от хода на делото ще решат дали да заведат отделно колективен иск за нанесени здравословни вреди.

Адвокатът Милен Костадинов коментира, че в съдебна зала няма да е лесно да се докаже, че всички тези разстройства са предизвикани след появата на Борисов на екран и е възможно да се наложи демонстрация на място.

Делото е безпрецедентно за българската съдебна система и няма нищо общо с Ковид-19.


Подобни новини

Оставете коментар