ИЗРОДИ. По време на комунизма не бяха такива изроди. БАНДИТА на България и чиновниците му ПУНТА МАРА пак ви се подиграха: В ПЕРНИК за 1 месец закарахме вода от РОДОПИТЕ. Във ВАРНА РИБАТА не е измряла от ЛАЙНАТА, а от …. Коментар: Всичко в държавата на ПУНТА МАРА е ПУНТА МАРА. Ще продължи да ни се ПОДИГРАВА НОНСТОП.

Изроди.

По време на комунизма не бяха такива изроди.Бандита на България пак ви се подигра днес:

В Перник за 1 месец закарахме вода от Родопите. Във Варна рибата не е измряла от лайната на кв. Аспарухово, а от Природата. Цъфнал планктонът.

Коментар:

Всичко в държавата на Пунта Мара е Пунта Мара.

На Бандита му пишем двойка по география, защото Белмекен е в Рила, а не в Родопите, но това не означава, че той няма да продължи да ни се подиграва нонстоп.

Рибата в морето на Варна е измряла от лайната на кв. Аспарухово. Тонове лайна са се изсипали във водите на пристанището за 9 месеца. Обяснението го даде специалист в барнша – лайната увеличават планктона, а той от своя страна прибира за себе си всичкия кислород от водата и не оставя нищо за рибата, която като не може да диша, умира.

Институциите на Пунта Мара, обаче излязоха със заключение, че рибата не е умряла от лайната, а от планктона.

Изроди.

 
софиянци
Публична група · 314 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар