СДЕЛКА. Румен Петков: Цветанов е перверзен, оневиниха го срещу неучастие в изборите! ВИДЕО: …. С една дума, МАФИЯ. Бандита го е заплашил, яви ли се на изборите, влиза в затвора. Иначе СЪДЕБНАТА ВЛАСТ е НЕЗАВИСИМА.

Сделка.Румен Петков от АБВ каза по БТВ:
Цветанов е перверзен, оневиниха го срещу неучастие в изборите!

Коментар: С една дума, мафия. Бандита го е заплашил, яви ли се на изборите, влиза в затвора. Иначе съдебната власт е независима. Толкова независима, че зависи само от Бандита.

Румен Петков по БТВ:
„Няма как да си купиш на безценица апартамент, няма как да си държавен служител и да имаш шест апартамента и никой да не открива проблем в това. Това са ненормални за Европа и за българина неща.

„Няма как да си перверзен до степен да си вкараш асансьора в хола и това да се знае в цяла Европа. Те са ги купили на безценица и няма проблем, за това ще има мониторингови доклади и ще ни гледат – затова ще има такива доклади за България.

„Цветан Цветанов няма да участва в парламентарните избори догодина и е добре, че Цецка Цачева и Лозан Панов случиха на комшия.“

Бойко Борисов ще бъде сам в дясно на изборите догодина. Ако това не се случи и Цветан Цветанов се кандидатира за изборите съм готов да се извиня.
Всичко, което каза Румен Петков във видео:Подобни новини

Оставете коментар