СЕКИРА. ФЕЙСБУК предупреди ПРОФИЛА на ПУНТА МАРА за ФАЛШИВИ НОВИНИ, така както Туитър направи с Тръмп. На видео е той, но говори ЛЪЖА след ЛЪЖА.

Секира.

Фейсбук предупреди профила на Пунта Мара за фалшиви новини, така както Туитър направи с Тръмп.

Вярно е само, че при видео говори Пунта Мара, но лъжа след лъжа.

Ето ви последната лъжа в профила:Инвестираме и развиваме българското образование с дела, а не с думи. Село Биркова от 30 години чака да се построи ново училище. 3 първи копки са направили тези преди нас. 84 деца досега са се обучавали в пригодени за целта малки помещения в друга сграда, която е в окаяно състояние. Ние обаче сбъднахме мечтата на учениците и учителите, като отпуснахме 2 380 000 лв. за изграждането на ново училище. Благодарение на МОН в ОУ „Д-р Петър Берон“ е изградена

 
софиянци
Публична група · 334 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Wi-Fi мрежа и е осигурен нов училищен автобус. Пред жителите на селото също така се ангажирах да ремонтираме 12-километровия път между с. Кръстава и местността „Грънчарица”, който обслужва около 2000 души.

В същото време днес сутринта в 8 ч жителите са Поликраище протестираха срещу Пунта Мара за закриване на третото последно училище в селището. Протестиращите пресичаха организирано главния път Русе – Велико Търново и затрудниха движението.

Училището в Поликраище е с вековна традиция.

„Всички мерки, които сме взели за запазването на училището са в рамките на закона.
Написали сме протестни декларации до всички институции в страната. Имаме единствено нещо като отговор само от МОН, че преди да се предприемат мерки за актуализиране на училищната мрежа, трябва да има широко обществено обсъждане“, обясни д-р Марияна Георгиева.

Изобщо всеки пост е лъжа. А това е предпоследната лъжа в профила на Пунта Мара:
Няма по-социална политика от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. Сметките за ток и парно падат двойно, сградите стават по-красиви, удължава се животът им, оскъпяват се. Освен това се осигурява и заетост за строителите. Пазарджик е поредният град, в който се виждат ползите от програмата за саниране. Сега всички кметове питат за нея, но когато преди време усилено се говореше срещу нея – всички си мълчаха. Явно трябва да се спре нещо, за да се види колко е било добре.

И пред предпоследната лъжа в профила му:Мога да поема политическия риск за решението за намаляване на ставката на ДДС за хотели, ресторанти и книги. Това е огромен сектор, над 300 000 са заетите в него, но трябваше да бъде затворен изцяло заради кризата с COVID-19. До края на 2021 г. ставката ще е 9% за тези услуги. От бранша поеха ангажимент за вдигане на максималния осигурителен праг, което по думите им ще доведе до повече приходи в хазната. Мога да уверя представителите на партията, по чието време фалираха банки и не се строяха училища – че между мен и финансовия министър напрежение няма.

Подобни новини

Оставете коментар