ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ. БАНДИТА на България за 11,6-те милиона ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ платени по документи от ГЛУПАКА БОЖКОВ: На ОБВИНЯЕМИ не отговарям още от както станах главен секретар. КОМЕНТАР: Бандита ПРОФАНИЗИРА всичко в държавата. ПОДИГРАВА се на всички – НАРОДА, ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА, ОПОЗИЦИЯТА … НИКОЙ не може да го свали от върха на ВЛАСТТА.

Такса спокойствие.Бандита на България за 11,6-те милиона такса спокойствие платени по документи от глупака Божков:

„На обвиняеми не отговарям още от както станах главен секретар през 2002 г.

Коментар:

Бандита на България профанизира всичко в държавата.
Подиграва се на всички – Народа, прокуратурата, съда, опозицията …

Никой не може да го свали от върха на властта.

Опозиция няма. На Хранилката на властта са всички. Капиталистическата БСП се тресе от вътрешни борби. Тези, които искат да свалят Корнелия Нинова са в режим „Спокойствие“ гарантиран от властта.

При медиите е същото. Излезе глупакът Божков с документи доказващи корупция на Хунтата и телевизиите веднага пускат в жив ефир оня бушон съдружник на глупака Божков.

Излезе днес бившия му съдружник по една от обслужващите телевизии и направи прогноза:

 
софиянци
Публична група · 344 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

След като Божков даде акциите на Наско Сираков прогнозирам, че тези му изяви с документи във Фейсбук постепенно ще затихнат.

Глупак е защото виси като прани гащи с документите за корупция „След дъжд качулка“. Плащал си е Такса спокойствие за да му цъфти бизнеса и като му спряха кранчето извади документите.

Да беше ги извадил тези страшни документи докато те рекетират за да спасиш България от Хунтата от която си бил част.

Сега вече е късно. Имаше силна карта в ръцете – футболният Левски, но я подари и така проигра шанса си като част от Народа да свалиш от власт Бандита на България.


Подобни новини

Оставете коментар