ЗАПОВЕД. Президентът РАДЕВ от Шабла към ХУНТАТА: Разкрийте ВЕДНАГА кореспонденцията си с ЕДРИЯ БИЗНЕС. Бетонът по морето е ПАМЕТНИК на БЕЗЗАКОНИЕТО и БЕЗНАКАЗАНОСТТА издигнат със съдействието на … ВИДЕО

Заповед.

Президентът Радев днес от Шабла към Хунтата:Разкрийте веднага кореспонденцията си с едрия бизнес. И не само с Васил Божков, а и с едрия бизнес. Това е въпрос за доверие на обществото.
Саморазобличаването последните дни с измамите с европейски средства, както и неформалните свидетелски показания отвън, уличаващи задкулисните схеми на властта с едрия бизнес подкопават ежедневно доверието в държавността и управляващите.

Бетонът по морето е паметник на беззаконието и безнаказаността издигнат със съдействието на много институции. Крайно време е този процес да бъде спрян. Компетентните органи трябва да се намесят безкомпромисно.
В противен случай това означава демострация на безсилие на държавата спрямо това безобразие.

Вчера в Генерал Тошево Радев каза:

Брифинг пред медиите

Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за подмяна и тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт. Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители. Още по-смущаващо е, че информацията, която изнася, се потвърждава от представители на правителството, въпреки опитите фактите да бъдат неглижирани. Това коментирах в отговор на въпросите на журналисти в Генерал Тошево.По отношение на видеозаписа, от който става ясно, че земеделски производители са получавали повече от полагащите им се средства от европейските фондове, заявих, че министър Танева е изрекла на глас цялата философия на кабинета – разпределяне на пари на близките до властта фирми без оглед на крайния резултат и прикриване на измамата. Явно сега има опити да ни накарат да не вярваме и на това, което чуваме и виждаме.

Публикувахте от Румен Радев в Вторник, 9 юни 2020 г.

Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за подмяна и тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт. Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители. Още по-смущаващо е, че информацията, която изнася, се потвърждава от представители на правителството, въпреки опитите фактите да бъдат неглижирани. Това коментирах в отговор на въпросите на журналисти в Генерал Тошево.

По отношение на видеозаписа, от който става ясно, че земеделски производители са получавали повече от полагащите им се средства от европейските фондове, заявих, че министър Танева е изрекла на глас цялата философия на кабинета – разпределяне на пари на близките до властта фирми без оглед на крайния резултат и прикриване на измамата. Явно сега има опити да ни накарат да не вярваме и на това, което чуваме и виждаме.

 
Мислещите българи
Публична група · 2465 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1800.
 

Подобни новини

Оставете коментар