ХУНТАТА удължи ИЗВЪНРЕДНАТА епидемиологична обстановка! ВИДЕО от преди минути на заседание на Хунтата.

Хунтата удължи извънредната епидемиологична обстановка!„Предлагаме удължаване с 15 дни на извънредната епидемична обстановка. Ако се налага ще удължим пак. Нищо положително не се е случило, нищо различно от месец или два няма. Заболелите се увеличават. Увеличавт се и излекуваните. Повишението на заболелите с коронавирус считаме, че се дължи на клъстърите – Доспат, Сърница, Ясенец. Дисциплината, дистанцията, дезинфекцията са най-важното, което хората трябва да спазват в този момент”, каза ръководителят на Хунтата, за който извънредната обстановка е ОК чак до изборите през март 2021.

„Моля ви любимо правителство не вземайте това грешно решение. Трябва да пътувам до Виена. Връщам се след седмица и трябва да летя за Германия, където имам участие в театър. Ако продължат извънредната обстановка всичко пропада“, проплака в ефира на мисирката БТВ една от българските актриси.

ВИДЕО от преди минути на заседание на Хунтата.

 
софиянци
Публична група · 360 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар