ИЗРОД. Този не е човек, изрод е. Когато го разкрият, ПОБЕСНЯВА. Или го ПОРЪЧВАТ като Доган, сега пък ПРЕЗИДЕНТЪТ го следял с дрон. Онази КЪРДЖАЛИЙСКА ПРОСТА стои до изрода като насрана. Как не я СРАМ! Това са изроди. ВИДЕО. Днес БОЖКОВ пусна банкови извлечения, с които доказва, че е платил 67 млн РЕКЕТ на ХУНТАТА и написа, че Б.М.Б., VG и Менда трябва да са в ЗАТВОРА.

Изрод.

Този не е човек, изрод е.Когато го разкрият, побеснява.

Или го поръчват като Доган преди време, а сега пък президентът Радев го следял с дрон.

Онази кърджалийска проста стои до него като насрана.

Как не я срам да застане до изрода, който я нарече проста кърджалийска путка!

Гузна, но стои до мутрата.

Това са изроди. Каквито ще да са, но тези хора управляват нашия живот.

Днес Божков пусна банкови извлечения за периода 2017 – 2020 г с които е плащал рекет на Хунтата и написа, че Б.М.Б., VG и Менда в затвора.

Ето целият текст:

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 31 158 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Вече сме повече от 100 000. Благодаря ви. #БъдетеЗдрави

Вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от мен сигнал. Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, но все още никой не ме е потърсил за показания и за доказателства.
Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването.
#БъдетеСмели

P.S. Това са извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години.Ето ви видеото от извънредния брифинг на мутрите от партия ГРОБ:

Подобни новини

Оставете коментар