ЧРД 57! РАДЕВ за МУТРАТА БАНДИТ: Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки. Най-голямата заплаха за българското правителството е самият Борисов. Всичко, което каза президентът във ВИДЕО:

ЧРД 57!!! Днес Румен Радев навършва 57 г!

Никой не може да дискредитира правителството, освен самото то. В момента най-голямата заплаха за българското правителството е самият г-н Борисов.”Така президентът Румен Радев отговори на вчерашната пресконференция на Бойко Борисов, на която премиерът отправи обвинения във всички посоки за заливащите го компромати, включително срещу държавния глава. Президентът направи коментара по време на днешното си посещение в Перник.

„Брифингът вчера беше опит да се търсят геополитически индулгенции за скандала навън, а вътре този скандал да се превръща в някаква забава, някакъв фарс. Не мога да тълкувам всичко изречено от г-н Борисов. За разлика от него, моята фантазия има някакъв предел. Управлявал съм и самолети, управлявал съм и дронове … моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки.”

Според президента в момента се прави опит

 
Мислещите българи
Публична група · 2511 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1800.
 

да се отклони вниманието от най-съществения въпрос – дали публикуваните снимки на премиера са манипулация и дали изтеклият преди дни аудиозапис е монтаж. Като „най-смущаваща и тревожна” той определи снимката на спящия Борисов.
„Такова нахлуване в личното пространство е недопустимо. Това означава риск за живота на министър-председателя”, каза Радев. Той отхвърли обвиненията, че НСО се опитва да дискредитира премиера, но посочи, че вече тече служебна проверка. И призова прокуратурата да провери дали снимките и аудиозаписът са истински.

Във връзка с твърденията, че се опитва да дестабилизира управлението, за да го замести със служебно правителство, Радев отговори, че е готов да упражнява конституционните си правомощия при всякакви обстоятелства, но не той определя дали ще има предсрочни избори и служебни правителства.

Държавният глава съобщи, че възнамерява да наложи частично вето на последните промени в Закона за МВР. С поправките управляващите дадоха възможност на ново звено във вътрешното министерство да охранява важни държавни фигури, с което се дублират функциите на НСО.

Всичко, което каза Радев във видео:Подобни новини

Оставете коментар