КРИЗИСЕН PR. МУТРАТА БАНДИТ прекъсна ЕФИРА на всички телевизии заради COVID-19. Една от мисирките се осмели да пита има ли нова информация относно истинността на ЗАПИСА и СНИМКИТЕ, а МУТРАТА отговори – Не ме касае, защото …

Кризисен PR.

Мутрата Бандит прекъсна ефира на всички телевизии заради COVID-19.Пунта Мара обяви пред медиите, че в България има вирус COVID-19.

Накрая мисирките се чудеха, кому беше нужен този извънреден брифинг излъчен на живо от слугите му телевизии.

Бандита обяви, че няма да има връщане на мерки. В предвид увеличения брой заразени достатъчно било само да се спазват трите Д – дезинфекция, дистанция и дисциплина.

Една от мисирките се осмели да пита има ли нова информация относно истинността на записите и снимките, а Мутрата отговори – Не ме касае. Обясних подробно всичко оня ден.

И започна Пунта Мара да разтяга локуми, че в България дошли всички най-добри фирми в света в ядрената енергетика, за да изграждат АЕЦ Белене.

Дрън, дрън, дрън и отново дрън.

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 3054 членове

Присъединяване към групата

 

Целта му обаче – кризисен PR беше постигната.

Върна си фасона.
Сега отивам на видео изказване пред Европа, за да защитя нашите си неща за вируса, изтъкна се Бандита, стана и тръгна.

Така цял ден днес медиите на хранилката ще говорят за този извънреден безсмислен брифинг, но не и за кърджалийската проста, която днес води заседанието на парламента като, чели нищо не е било.

Ей, голям бандит и дълга хранилка от слуги.


Подобни новини

Оставете коментар