БОЖКОВ днес: Има три вида прокурори. Едните се борят с ПРЕСТЪПНОСТТА, другите … Аз се боря срещу последните. Бъдете СМЕЛИ.

Сутринта в 8 ч Божков пусна следното:През последните месеци Прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на НАП. Резултатът е десетки нарушения на законите. Заплахи. Грабеж.

Наблюдаващият прокурор на голяма част от делата ми ежеседмично изисква от НАП погазване на закона и престъпни действия. Същият Ангел Кънев, за когото се твърди, че е разпитал ББ, МС и ВГ (2 пъти) може да отговори #КОЙ дирижира тези действия. А #КОЙ може да разпореди и на ВГ, и на ИГ си отговорите сами.

#БъдетеЗдрави

P.S.: Благодаря ви за сигналите. Знам, че в НАП и Прокуратурата има честни и доблестни хора. Не изпълнявайте заповеди, противоречащи на закона и Конституцията. Изпълнението на такива заповеди също е престъпление.
#БъдетеСмели
5 часа по-късно Божков отново реагира, което му се случва рядко 2 пъти в един и същи ден:

 
софиянци
Публична група · 390 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Във връзка със светкавичната реакция на прокуратурата, ще споделя следното:
1. Снимките са изпратени от симпатизант. Дали е следил или не Кънев, няма как да знам.
2. Притискането на НАП от прокуратурата е грубо нарушение на законите. Редно ли е ВСС да толерира тези актове?
3. Радвам се, че ще бъдат сезирани международните институции. Аз вече съм го направил.
Последствията от грубия натиск върху служителите на НАП ще ви покажа утре.
#БъдетеСмели

P.S.: Има три вида прокурори. Едните се борят с престъпността, други се сраснали с нея и трети, които изкарват неудобните невинни – виновни. Аз съм се изправил срещу последните. #КОЙ го реши.


Подобни новини

Оставете коментар