КАЛАШНИК. Президентът РАДЕВ за МУТРАТА БАНДИТ: Не само трябва да млъкне, но и да се скрие някъде и да не се показва. ИНВЕСТИТОРИТЕ бягат, защото БЪЛГАРИЯ вече е МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. ВЛАСТТА крачи към ПРОПАСТТА. Хиляди българи емигрираха, а сега вече започна да напуска и бизнесът.

Калашник.Президентът Радев за Мутрата Бандит днес в Плиска като калашник:

Не само трябва да млъкне, но и да се скрие някъде и да не се показва. Инвеститорите бягат, защото България вече е мутренска държава.

Властта крачи към пропастта.

Хиляди българи емигрираха, а сега вече започна да напуска и бизнесът.

Властта би трябвало да осъзнава, че крачи към пропастта, защото кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега вече ще започне да напуска и бизнесът.

По този начин България се разкрива в изключително негативна светлина пред света, лепва се наистина позорно петно.

 
Мислещите българи
Публична група · 2539 членове

Присъединяване към групата

Всички мислещи българи са добре дошли в групата. Да споделят, да коментират, да спорят, да дават идеи, да …
Жалко, че сме само 1800.
 

Службите за сигурност трябва да изяснят цялата ситуация „със записа и снимките с министър-председателя“ и какви мерки да се предприемат, така че това да не се допуска.

Такъв тип имидж на България навън ни представя едва ли не като мутренска държава. Изтрива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция.

За разлика от тук, световните медии вече се занимават с шкафчето и записите на премиера. Ако съдим по неговата логика, той не само трябва да млъкне, но и не трябва да се показва изобщо“.

Прокуратурата постоянно прави декларации за еднакъв подход към всички, независимо от социалното и общественото положение, което „наистина гали ухото, но думите катастрофират в реалността.

Виждаме как се прилага абсолютно селективен подход, двойни стандарти и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното „хвърляне“ в широко публично пространство, или пък крие“.

Според него се създава недоверие у хората и усещане за прокурорски рекет, а с такъв тип рекет не може да се възцари справедливост.


Подобни новини

Оставете коментар