ПРОСТИТУТКА. ДАЛАВЕРИЙ по Нова: Снимките в спалнята на БОРИСОВ са правени от ЖЕНА. Той си каза човекът, и той е човек. Другото е изключително обидно. ИВАН БАКАЛОВ по Дарик: Наша експертиза показа, че СНИМКИТЕ са ИСТИНСКИ, не са Фотошоп, направени са от жена, допусната в покоите му, преспала с него.

Проститутка.Далаверий по Нова:

Снимките в спалнята на Борисов са правени от жена. Той си каза човекът, и той е човек. Другото е изключително обидно. Не мисля, че НСО участва в цялата тази работа.

Темата по Дарик радио коментира и журналистът Иван Бакалов:

Наша експертиза показва, че снимката с файл наименуван ”Баце нанка” (Bace_nanka.jpg) е истинска. Борисов не отрече да е той на снимката и изрази опасения, че може да има и видео. Ако е обработвана нещо, то е незначително – яркост, контраст, такива неща.

Кой може да я е направил? Охраната едва ли ще влезе при него докато спи, освен да го събуди по спешност. Чистачка също.

Остава единствено разумно обяснение – снимката е направена от жена, допусната в покоите му, преспала с него. Вероятно не един път. Ползвала се е с доверие, била е честа гостенка там. Борисов не е монах, както е известно. Нищо осъдително няма. И това, че не само една жена е минала оттам

 
агенция Пунта Мара
Публична група · 3244 членове

Присъединяване към групата

 

също не е осъдително. Той със сигурност знае коя го е снимала (или поне се колебае между две), но намесва президента Радев, споменава Цветанов. Тази снимка едва ли е правена с дрон в стаята му.

Следващите снимки с парите и златото в чекмеджето. И те не са „фотошоп“, както обичат да казват разбирачите из Фейсбук. Защото няма нужда да се правят монтажи. Просто могат да се аранжират тези снимки – слагаш в чекмедженто пари и злато и снимаш. И за тези снимки Борисов не отрече, че са правени в покоите му. Само каза, че е възможно някой да е нагласил, там идвали хора и т. н. Малко е трудно да отидеш в дома на Борисов с пачки по 500 евро, с кило злато, за да направиш снимки.

Сигурно същата жена, която е направила снимките, е направила и записа. И кой знае още какви снимки и записи. Вижда се, че Баце се е уплашил и очаква още нещо. И се вижда, че много се е объркал. Не бил си държал пистолет до главата, като спи, ама на снимката се вижда точно това.

Ще чакаме следващите части на този сериал. Само е удивително как медиите не смеят да коментират, а борисовите пропагандисти се опитват да кажат на черното бяло и се правят, че нищо особено не е станало. И даже било възмутително да говориш за тия неща.


Подобни новини

Оставете коментар