МУТРИ ГНУСНИ. Един прекрасен слънчев ден ще си останете сами с тази КАСОВА БЕЛЕЖКА – 1,5 л ВОДА на цената на САМОЛЕТЕН БИЛЕТ на летище ВАРНА. Пазарът ще ви изхвърли, но бавно и мъчително. ВАРНА днес, 2.07.2020 е МЪРТЪВ туристически ГРАД.

Мутри гнусни.Един прекрасен слънчев ден ще си останете сами с тази касова бележка – 12,52 лв за 1,5 л минерална вода на летище Варна.

Това е почти цената на самолетния билет. Вчера имаше промоция на билети София – Варна за 8 евро.

Лайняният кмет, който мълча 9 месеца за изливането на 700 кубика лайна на ден в морето на Варна в случая няма вина.

Летище Варна и летище Бургас са концесия на

 
Варненци
Публична група · 3749 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

тимаджиите. Вероятно и на летище Бургас 1,5 литра минерална вода струва 12,52 лв при условие, че фирмата е същата като на летище Варна.

Вероятно концесионерът няма общо с търговеца, който е наемател на територията на летището. А може да е фирма свързана с концесионера. Летището винаги може да се оправдае с фирма наемател на търговския обект, която води собствена търговска политика.

Едно е ясно пазарът си знае работата. Ще изхвърли всички непазарни играчи.

Страшното е, че мутрите са завзели цялото море и за да бъдат изхвърлени от пазара целият туризъм първо трябва да се срине до основи и да започне ново мислене.

Те мутрите обаче няма да се дадат лесно и бързо. Поне 10 години напред.


Подобни новини

Оставете коментар