ОТКЪДЕ са ЕВРАТА по 500 в ЧЕКМЕДЖЕТО? МУТРАТА БАНДИТ беше разпитан от слугите си, но не за еврото в чекмеджето. ПУНТА МАРА обвини прокуратурата, че прави услуга на ПРЕЗИДЕНТА.

Откъде са еврата по 500 в чекмеджето?Мутрата Бандит беше разпитан от слугите си, но не за еврото в чекмеджето.

Пунта Мара обвини прокуратурата, че прави услуга на президента.

Прокуратурата иска да угоди на президента Румен Радев с тези публични събития, коментира Мутрата Бандит, който беше разпитан днес в специализираната прокуратура за познанството му с братя Бобокови.

Преди седмица бизнесменът Пламен Бобоков показа свои СМС-и с министър-председателя, които започват с обръщението „Добро утро, бос“ и се отнасят за либийския танкер „Бадр“. „Вече всички са доволни, казах каквото знам“, отсече гнусният подземен бос.

Той обясни, че се познава с единия Бобоков над 10 г.

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 31 269 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

„Бил е в мои делегации, оказвал съм му съдействие за бизнеса зад граница по предложение на работодателските огранизации. Винаги съм считал, че е почтен човек. Всичко е било в сферата на това, което законът позволява“, посочи Пунта Мара пред журналисти.

По отношение на казуса с либийския танкер „Бадр“ коментира, че е разпоредил гранична полиция да го пази и в момента той е на котва в Бургас.
„Имаме ли съдебно решение ще го изпълним“, добави Мутрата.

Не става ясно какво съдебно решение чака по сагата с танкера. Отдавна има 2 решения на съда, но Бандита очевадно отказва да изпълни и две решения на съда.

Преди повече от 2 г. се произнесе Върховният касационен съд, който постанови безусловно освобождаване на танкера.

На 2 януари 2019 г. пък Върховният административен съд излиза с окончателно решение, че „Бадр“ е незаконно задържан в Бургас. Сега мошеникът признава, че гранична полиция все още пази танкера.


Подобни новини

Оставете коментар