МУТРАТА БАНДИТ преди минути обвини президента, че той, РАДЕВ е организирал десанта в САРАЯ на ДОГАН и го нарече ПРОСТАК. МАФИОТЪТ се самопохвали: Няма друг в българин в света с толкова много награди като мен, полицейски и всякакви. И от другата страна има ЮМРУК…. ВИДЕО с всичко, което каза мутрата:

Мутрата Бандит преди минути обвини президента, че той, Радев е организирал десанта в сарая на Доган и нарече Радев простак.Мафиотът се самопохвали:

Няма друг в българин в света с толкова много награди като мен, полицейски и всякакви.

Бой хубав няма. Като свиеш юмрук и от другата страна има юмрук заплаши Бандита.

Всички лъжи, които каза Мутрата Бандит във видео:


Отново има сценарий за дестабилизирано на България, но ние ще продължим да водим страната по пътя й към сърцето на Европа. Яростта на нашите опоненти идва заради това, което очакваме днес да се случи. Когато влезем в Банковия съюз ние ще бъдем сред най-успешните държави – в Европа на първа скорост. Тогава няма да могат да фалират банки, хората ще плащат по-малко за лихви за кредитите си и ще се вдигне кредитният рейтинг на страната ни. Нека противниците на това да разберат, че няма хубав бой, като си свиеш юмрука, трябва да знаеш, че и от другата страна има юмрук.

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

Подобни новини

Оставете коментар