МУТРАТА БАНДИТ пак се ПОДИГРА с НАРОДА. ИЗПОЛЗВА ВНУЦИТЕ за СПАСЕНИЕ като се прави на ДЯДО, докато 16 големи български града крещят: ОСТАВКА МУТРО. МАЯ МАНОЛОВА преди минути: ДОЛУ РЪЦЕТЕ от ПРОТЕСТА на всеки един политик и партия. За да не излъжат НАРОДА всяка партия да декларира, че няма да управлява никога повече с Борисов. Той УМИРА от СТРАХ от РЕВИЗИЯ на ЧЕКМЕДЖЕТО с ЕВРА по 500.

Мутрата Бандит пак се подигра с Народа.Използва внуците за спасение като се прави на дядо, докато 16 големи български града крещят:

Оставка Мутро.

Големият внук Бойко е роден на 31 януари 2016 г, а брат му Иван на 13 юли 2018 г. Изданието 24 ибрика отбелязва, че еднаквите цифри на двете внучета с рожденната дата на дядо им – 13 юни е знак на съдбата.

Мая Манолова преди минути по БТВ:

Долу ръцете от протеста на всеки един политик и партия.

За да не излъжат Народа всяка партия да декларира, че няма да управлява никога повече с Борисов. Той умира от страх от ревизия на чекмеджето с евра по 500. Страх го е от затвор.

Държавата бе превърната в софра, на която Борисов раздава порциите на приблежените му кръгове. Всеки, който не иска да му е приятел му става враг с бухалката прокуратура.

Пример е федерацията по волейбол, която излезе в сайта си в подкрепа на правителството. Това означава, че е на софрата с приятели и прокуратурата никога няма да влезе в тази федерация.

Ако друга федерация или институция излезе с призив,

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 31 363 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

че подрепя протеста вече е клиент на прокуратурата.

Вчера с позиция излезе американското посолство. Позиция, която е н полза на протеста. Това означава, че и Америка вече е свалила Бандита от власт.

Важна е обаче позицията на Европейският съюз, който до този момент обяви чрез говорителя си, че не е със затворени очи за това, което се случва в България.

Но това е по-скоро отговор на думите на президента Радев, който обяви, че Европа трябва да си отвори очите за случващото се в България.


Подобни новини

One Thought to “МУТРАТА БАНДИТ пак се ПОДИГРА с НАРОДА. ИЗПОЛЗВА ВНУЦИТЕ за СПАСЕНИЕ като се прави на ДЯДО, докато 16 големи български града крещят: ОСТАВКА МУТРО. МАЯ МАНОЛОВА преди минути: ДОЛУ РЪЦЕТЕ от ПРОТЕСТА на всеки един политик и партия. За да не излъжат НАРОДА всяка партия да декларира, че няма да управлява никога повече с Борисов. Той УМИРА от СТРАХ от РЕВИЗИЯ на ЧЕКМЕДЖЕТО с ЕВРА по 500.”

  1. Ника Любецкая

    Да пукнеш, нещастнико. Господ гледа. Той забавя, но не забравя. Ще вриш в казана на Ада и лично създателите на тази, някога велика, държава ще бъркат и ще варят супа от теб.

Оставете коментар