МУТРАТА БАНДИТ запали ПАРТИЙНИЯ комунистически ДОМ. 6 часа по-рано заплаши, че ще бъде запален и го запали. Вижте СНИМКАТА, къде са ПОЛИЦАИТЕ? Ден по-рано заплаши, че турците ще отидат да пазят Доган и те отидоха. Всичко с което ПЛАШИ за да задържи ВЛАСТТА го прави той – Мутрата Бандит! ЦЕЛТА е да ОПОРОЧИ ПРОТЕСТА като всичко в ДЪРЖАВАТА.

Вижте снимката от снощи при атаката на партийния комунистически дом. Къде са полицаите? Пуснаха ли умишлено копоите на Бандита? Датата е 14.07.2020, а не 26.08.1990 г.

Мутрата Бандит запали партийния комунистически дом, където днес е Народно събрание 2.6 часа по-рано Пунта Мара заплаши, че ще бъде запален и го запали.

.Хвърли две бомби. Рани протестиращи и полицаи.

Хвърли и червена боя за да внуши, че е кръв.

Червеното обля и протестиращи и полицаи.

Ден по-рано Мутрата Бандит заплаши, че турците ще отидат да пазят Доган на брега на морето и те отидоха.

Всичко с което плаши за да задържи властта го прави той – Мутрата Бандит!

Целта е да се опорочи протеста като всичко в държавата.

Гнусната мутра Гешефт даже не му стига акъла, че продължава да копае гроба на шефа си Бандита Борисов с внушението, че Божков е организатор.

С други думи двете мутри сами се свалят с мутренските си действия всеки ден.

Гнусният главен прокурор Гешефта ще впечатли протестиращите, ако арестува началника си Мутрата Борисов за пачките евра по 500.

Това разбира се няма да се случи и двете мутри ще продължат да се самопотапят в блатото, което сами създадоха.

 
софиянци
Публична група · 441 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 Подобни новини

Оставете коментар