ПЪДПЪДЪЧИ ЯЙЦА по МУТРАТА БАНДИТ. Друго ново е ПРОТЕСТ след ПОЛУНОЩ. Последният КОЗ на ПУНТА МАРА е ЗАТВАРЯНЕ на ДЪРЖАВАТА заради КОВИД-19. Схемата е все повече тестове и все повече ЗАРАЗЕНИ за да ЗАБРАНИ ПРОТЕСТИТЕ. Финалът МУТРАТА слага с КРЪГЛА МАСА с МЕДИЦИ, които ще предложат ….

Пъдпъдъчи яйца по Мутрата Бандит. Хвърляха ги протестиращи по сградата на Министерски съвет.

След бонбоните и семките новото днес са пъдпъдъчите яйца.

Другото ново е, че протестът ще продължи и след полунощ.

Последният коз на Пунта Мара езатваряне на държавата заради Ковид-19.

Схемата е все повече тестове и все повече заразени за да забрани протестите.

Финалът Мутрата слага с кръгла маса с медици, които ще предложат протестите да бъдат забранени, защото заразата се разпространява със страшна сила.

Тоест, не той Мутрата Бандит затваря протестиращите, а медиците – най-великите светила на медицината в България в момента.

С уточнението, че това са слуги на Чекмеджето с евра, тоест слуги на Бандита, което ги прави също бандити.

За тази схема гнусният от Банкя предупреди още в Брюксел, където бе на срещата на върха на страните-членки в ЕС.

Тогава мръсникът каза, че ще организира кръгла маса с български медици за обсъждане на обстановката в страната в условия на увеличаващ се брой на заразените от коронавирус.

„България е единствената държава, в която продължават хората да си мислят, че пандемия няма. И това се внушава, това се нагнетява, това се обяснява. Много ни упрекваха за твърдите мерки, които въведохме от февруари. Виждате, за една седмица ние станахме втори. Бяхме най-добрите в Европа, сега сме

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 31 440 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

след Швеция, само Швеция е пред нас по брой на заразените. Е, имало ли е смисъл да държиме мерките, имало ли е смисъл всичко това – да се носят маски, да се пази дистанция. Много хора ми се разсърдиха тогава: артистите, че театрите не могат да се ползват на 100%; галериите, спортът, ресторантите, баровете, фитнес залите, да не пропусна някой… Пандемията като дойде, беше – знаете: 5, 6, 7, 8, 12. Сега са 200-300, 200-300, това са цифрите.

И ние, понеже цялото общество така беше облъчено, че аз, Мутафчийски, Щабът да бъдем едва ли не като някои лоши хора, които стоят и тормозят хората – виждате какво се получава сега. Защо връщат маските във Франция задължително от понеделник? Виждате по Испания какво се случва, Австрия защо продължава да държи толкова строго?


Подобни новини

Оставете коментар