ПАК се ПОДИГРА на НАРОДА. МУТРАТА БАНДИТ се провикна към работници: Как е ве! Ще ходите ли на ПРОТЕСТ? Викаш тези, които работят не протестират. ВИДЕО: … Другата МУТРА – ГЕШЕФТА: София и ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА не са България.

Пак се подигра на Народа.Мутрата Бандит се провикна към работници:

Как е ве! Ще ходите ли на Протест? Викаш тези, които работят не протестират.

Мутрата отново се пръска от самочувствие. Качи се на джипа, които Народа му е купил и тръгна да обикаля за да се хвали сам в джипа си.

Видео.

Инвеститорите ще дойдат по обновения път Видин – Ботевград. В участъка между Мездра и Ботевград работата върви с много добри темпове. Това е един от най-сложните терени за строителство в страната. Непрекъснато се взривяват скали, работи се с най-модерната техника. България е много красива, но и много трудно се строят пътища по нея. Затова и комунистите не са го направили.

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 28 юли 2020 г.

В същото време пред Министерски съвет протестираха туристически фирми с 20 години стаж в бранша. Хората крещяха: Фалирахме.

Другата мутра – Гешефта коментира от Плиска, където отишъл да бори битовата престъпност: София и жълтите павета не са България.

Мутро проклета, битовата престъпност е следствие на глада и безработицата, ама ти откъзе ще знаеш.


 
софиянци
Публична група · 458 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар