НОВ ЗАПИС с МУТРАТА БАНДИТ, който ОБИЖДА президентът РАДЕВ: Да си ебе путката майчина! ОБИЖДА и НАРОДА: На ПРОСТ ЧОВЕК КУР се набива! АКЪЛ се ненабива. Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.

Чуйте, ако не вярвате!

Телефонен разговор между Бойко Борисов и Томислав Дончев:….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек кур се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.

Това може простия човек. Е това са начело на протеста.

„С“ класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, хуйо…

Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

 
НЕ на „Борисов 3“ и ГЕРБ
Публична група · 31 464 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… Естественно…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… Пичка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се гласът на Томислав Дончев…

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си ебе путката майчина! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата…

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си ебат майката!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…
Ето го записът:Подобни новини

2 Thoughts to “НОВ ЗАПИС с МУТРАТА БАНДИТ, който ОБИЖДА президентът РАДЕВ: Да си ебе путката майчина! ОБИЖДА и НАРОДА: На ПРОСТ ЧОВЕК КУР се набива! АКЪЛ се ненабива. Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.”

  1. Yosif Petrov

    Не е важен начина по който се исказва г-н Борисов,слушайте за какво говори,за проблеми в държавата и желание за справяне.Ако някой друг може да издържи толкова време на този пост а пък и да не псува от време на време,,,е нека хвърли първи камък по г-н Борисов този кото не псува,,,

  2. YouComments

    Слуга на Бандита, това не е господин, това е утайката на БКП, най-гнусната, подземния свят днес с бели якички.

Оставете коментар