БОЙКО, БОЙКО, БОЙКО, крещят слугите на МУТРАТА БАНДИТ на сборище на мутрите. Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Има вариант Аз да си тръгна, а правителството да продължи до края на мандата. Още сега мога да кажа датата, но …. Един ден не трябва да стоиме, след като хората не ни искат. ВИДЕО: … ПРОТЕСТИРАЩИ бяха ПРЕБИТИ от МУТРИТЕ на БАНДИТА.

Когато до 1990 г управляваше партията на президента Радев не беше възможно хората да изразят волята си.Морето ни е най-чистото, да изброявам магистралите. Да, преди не блокираха магистралите, защото ги нямаше.

Справихме се най-добре и с пандемията.

Всяка година вдигаме доходите.

Има няколко теми, обаче за което ни обвиняват.

Контрабандата беше 34 процента сега е 3.

Тези, които ми правят профил на мен знаят, че аз съм добър човек.

Аз съм най-проверяваният човек в държавата.

11 пъти поред заедно с вас сме печелили изборите. 3 пъти със служебно правителство.

Наслагва се тема, че ни е страх от служебното правителство. Да, не вярваме

Без Народно събрание не може да се приемат закони. Не могат да се вземат заеми. Не може да има актуализация на бюджета. Учебната година може да е нулева. Не може да се обявява извънредно положение.

Не знам дали Христо Иванов, който се има за десен, че връща на власт тези срещу, които се бори.

Аз съм готов по всяко време да си тръгна. Аз не съм Радев да се радвам, когато хората се бият по улиците. Не съм Радев да се радвам, когато се затварят кръстовища.

Какво не сме направили добре. Вижте градовете, всичко им е наред. Но имаме и дерибеи на места, където трябва да отида и чуя хората.

Има вариант Аз да си тръгна, а правителството да продължи до края на мандата. Още днес мога да кажа датата, но трябва да го обсъдя с коалиционните партньори.

Не ви казвам нищо днес. Сутринта говорихме много с Валери Симеонов и Каракачанов. Ще търсим вариант.

Нашата сила са хората. Един ден не трябва да стоиме, след като хората не ни искат, каза Бандита от трибуната.

Докато мутрата говореше протестиращи отпред бяха пребити от бандити на Бандита. Гробарите счупиха телефона на журналистка от Свободна Европа и други журналисти.


Национална конференция на ПП ГЕРБ

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 5 август 2020 г.

 
софиянци
Публична група · 20467 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

Оставете коментар