Пореден ПОДАРЪК за ДОГАН от МУТРАТА БАНДИТ. Министерски съвет разреши удълбочаването на канала до пристанището на Ахмед във Варна с ПАРИТЕ на НАРОДА.

Пореден подарък за Доган от Мутрата Бандит.Министерски съвет разреши удълбочаването на канала до пристанището на Ахмед във Варна с парите на Народа.

Министерският съвет разреши изпълнението на хидротехнически работи във връзка с удълбочаване на Канал 1 и Канал 2 в пристанище Варна.

Дейностите ще се извършват от фирмата на Шиши – „Транспортно строителство и възстановяване” ЕАД в изпълнение на сключено споразумение през 2019 г. с Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура”. Разрешението е за срок от 630 дни от датата на постановяване на решението.

В момента до пристанището на Доган след Езерово не могат да стигат кораби, защото е плитко и ще заседнат.

С изпълнение на обекта ще се постигне съответствие между съществуващите възможности на корабните места в отделните пристанища и ще бъдат осигурени нужните условия за развитие на всички пристанища, в съответствие с добрата морска практика за подобряване на условията за безопасно корабоплаване, пише бандитския министерски съвет.


 
Алтернатива на мафията ГЕРБ
Поверителна група · 9188 членове

Присъединяване към групата

ПОЛИТИКА
 

Подобни новини

Оставете коментар