ТЕЖКИТЕ РЕШЕНИЯ са взети! МУТРАТА БАНДИТ остава докато не бъде УБИТ с КАМЪНИ като дядо си, но не от селяните, чиито жени е насилвал, а от НАРОДА, когото изнасилва всяка секунда.

Тежките решения са взети!Мутрата Бандит остава докато не бъде убит с камъни като дядо си, но не от селяните, чиито жени е насилвал, докато мъжете им са на фронта, а от Народа.

Мошеникът винаги е лъгал нагло, че дядо му е убит от комунистите.

Лъже нагло всеки ден. Че ще взема тежки решения.

Е, започна да ги взема едно по едно. Всеки ден раздава Народните парите пари, които са изработени от Народа.

С това ни казва на всички нас, на протестиращите, че тежките решения са да не подава оставка, докато не бъде убит с камъни, но не от комунистите, а от Народа.

В четвъртък, когато парламентът ще заседава извънредно протестиращите ще пуснат депутатите вътре, но няма да ги пуснат докато Мутрата Бандит и слугата му – мутрата Гешефта не подадат оставка.

Другото ново, което протестиращите подготвят е блокада на цялата държава през магистралите.

И то съвсем законно, като се движат с разрешената от закона скорост от 50 км.


 
агенция Пунта Мара
Публична група · 3511 членове

Присъединяване към групата

 

Подобни новини

2 Thoughts to “ТЕЖКИТЕ РЕШЕНИЯ са взети! МУТРАТА БАНДИТ остава докато не бъде УБИТ с КАМЪНИ като дядо си, но не от селяните, чиито жени е насилвал, а от НАРОДА, когото изнасилва всяка секунда.”

  1. Да живее България

    Моля те Yosif Petrov отвори си очите, а ако не можеш имам лоша новина, имаш сериозен проблем… или си за специализирана институция, или си за специалезираната прокуратура. Ама не тая на тиквата, а тази, кояго ще съди него!

    1. YouComments

      Този Yosif Petrov е трол. Личи му по правописа. Точно така пишат неграмотните мутри, затова му трия коментарите.

Оставете коментар