МУТРАТА БАНДИТ няма спирачка, ВИДЕО: Освободете кръстовищата, спазвайте закона. Народът иска справедливост. Даваме властта в ръцете на Народа. Президентът е безсрамник ….

Мутрата Бандит няма спирачка!Днес пусна ново видео, но във Фейсбук, докато протестиращи влязоха в Министерството на правосъдието и го блокираха. Други отвън го позлатиха с яйца.

Мутрата написа следното в профила си във Фейсбук и пусна това видео:

Народът иска справедливост. Това може да се случи единствено и само чрез нова Конституция. От демокрацията по-добро нещо не е измислено и аз вярвам в демократичния избор на всеки човек!
Днес депозираме проект на нова Конституция, за да изобличим лъжата, че това е Конституцията на ГЕРБ. Великото народно събрание може да промени всеки един ред и всяка една точка. Даваме властта в ръцете на народа. Нека получилият най-голяма подкрепа при изборите за ВНС да поведе държавата в предстоящите трудни времена. Останалото е задкулисие на опозицията и еднолична власт на президента. Тези хора нямат никакъв срам. Обръщам се и към протестиращите – освободете кръстовищата, спазвайте закона.

Видеото:


Народът иска справедливост. Това може да се случи единствено и само чрез нова Конституция. От демокрацията по-добро нещо не е измислено и аз вярвам в демократичния избор на всеки човек!Днес депозираме проект на нова Конституция, за да изобличим лъжата, че това е Конституцията на ГЕРБ. Великото народно събрание може да промени всеки един ред и всяка една точка. Даваме властта в ръцете на народа. Нека получилият най-голяма подкрепа при изборите за ВНС да поведе държавата в предстоящите трудни времена. Останалото е задкулисие на опозицията и еднолична власт на президента. Тези хора нямат никакъв срам. Обръщам се и към протестиращите – освободете кръстовищата, спазвайте закона.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 17 август 2020 г.

 
НЕ на мутрата Борисов и мафията ГЕРБ
Публична група · 31 619 членове

Присъединяване към групата

Мафията няма място в България
 

Подобни новини

Оставете коментар