МУТРАТА СТОЙЧО СТОЙЧЕВ. Мутрите са навсякъде! В Софийския университет, в министерствата, в целия държавен апарат създаден от тинята на БКП, която 11 години е на власт. ТИНЯТА на БКП. ВИДЕО със СРЕДНИЯ ПРЪСТ на шуменската мутра Стойчо Стойчев: ….

Мутрата Стойчо Стойчев.Мутрите са навсякъде! В Софийския университет, в министерствата, в целия държавен апарат създаден от тинята на БКП, която 11 години е на власт.

Тинята на БКП.

Доцент Стойчо от Софийския университет – високи професионални стандарти, селектирани морални добродетели и уникални лични качества. В едно завършено цяло! Достоен за катедрата на университетски преподавател в Алма Матер – георгиблизнашкината колиба…

Мутрата Стойчо Стойчев е роден на 7 януари 1983 г в Шумен, 37-годишен.

Стойчо П. Стойчев е ръководител на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и преподавател по анализ на политическия риск и противодействие на организираната престъпност в катедра „Политология“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Научна област и интереси: организирана престъпност, криминални пазари, анализ на политическия риск, избори и прогнозиране.

Стойчо Стойчев обърна палачинката преди няколко месеца. От активен критик на властта влезе в Хранилката и стана мутра.

Видео със средния пръст на мутрата от Шумен Стойчо Стойчев: 
софиянци
Публична група · 490 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Подобни новини

4 Thoughts to “МУТРАТА СТОЙЧО СТОЙЧЕВ. Мутрите са навсякъде! В Софийския университет, в министерствата, в целия държавен апарат създаден от тинята на БКП, която 11 години е на власт. ТИНЯТА на БКП. ВИДЕО със СРЕДНИЯ ПРЪСТ на шуменската мутра Стойчо Стойчев: ….”

 1. Хари

  Горката Алма Матер, щом са ѝ такива професорите и доцентите. Скъпи кандидат-студенти, трупайте се по 1000 за едно място в скъпият ни университет. Може пък някои от Вас да се окажат, като необразовани , по образовани от от професорите и доцентите.

 2. Хари

  Къде ми е коментара? Моля не ме цензурирайте!

 3. Хари

  Къде ми е коментара? Ако не го публикувате ще Ви смятам за ТРОЛОВЕ!

  1. YouComments

   Ето ни го коментара. Автуст е. Време за отпуска.

Оставете коментар