10 СЕПТЕМВРИ не е 10 НОЕМВРИ. МУТРА не пуска ВЛАСТ и ПАРИ, иначе не е мутра. Мисли, че всичко е за продан и че всичко може да се купи. Българите не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е нормална държава, а мафиотска структура.

10 септември не е 10 ноември.

Мутра не пуска власт и пари, иначе не е мутра.Мисли, че всичко е за продан и че всичко може да се купи.

И фирма, и обществена поръчка, и избори, и рейтинг.

Мутрата Бандит например си е внушил, че може да си купи още време във властта, като раздава бюджетни (тоест чужди) пари, на когото се сети.

Подобна тактика прилага и Делян Пеевски – Шиши, който напоследък се прави на благотворител – очевидно вярва, че като подарява респиратори на болници, хората ще престанат да говорят за „Кой“.

Окопаните във властта залагат на две мощни оръжия – рекет и пазарлък, като ги ползват и за бизнес, и за политически цели.

 
софиянци
Публична група · 5914 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Фарсът с проекта за конституция помете всички граници на политическа аморалност.

ГЕРБ си купи необходимите подписи от „Воля“, като даде плажни концесии на хора на Веселин Марешки, който даже не скри, че не е и няма намерение да прочете какво подписва.

Обитателите на Бойколенд отказват да проумеят, че има друга България, в която живеят друг тип хора – обикновени, нормални, за които морал, чест и обществен интерес не са празни приказки.

Тези хора са и омерзени, и гневни – затова всяка вечер са на площадите и викат „Мутри вън“.

Просто не желаят да живеят в държавата на ГЕРБ. Защото тя не е нормална държава, а мафиотска структура.

10 септември обаче няма да е 10 ноември.


Подобни новини

Оставете коментар