МУТРИТЕ в ЦЪРКВАТА посрещнаха с ГЪРМЕЖИ и фанфари МУТРАТА БАНДИТ БОРИСОВ при откриването РЕМОНТ на манастир край Пловдив. МУТРАТА и ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА бяха пазени от ГЛУТНИЦА ГОРИЛИ. ВИДЕО: А в ЕВРОПА евродепутати след 11 години откриха: Проучихме и се убедихме, че БОРИСОВ и ГЕШЕВ са МУТРИ.

Мутрите в Църквата посрещнаха с гърмежи и фанфари Мутрата Бандит Борисов при откриването ремонт на манастир край Пловдив.

През 2015 г мошеникът от Банкя дал 1 милион лева от парите на Народа за ремонт на манастир до Пловдив.

Черният като циганин бандит беше посрещнат като Бог от мутрата Николай, който е известен в обществото със скъпите си лимузини и часовници за десетки хиляди.Мутрата Борисов и простата кърджалийска бяха пазени от глутница горили.

А в Европа вчера няколко евродепутати след 11 години откриха:
Проучихме и се убедихме, че Борисов и Гешев са мутри.

Ирландската евродепутатка Клеър Дейли:
„Думата „бандит“ приляга на Борисов и Гешев.“ 👊

“Запознах се с България през опита на ирландци, които се сблъскаха с корупционни сделки в курортен комплекс, когато купуваха имот преди няколко години. Когато се присъединих към Европарламента, продължих да се информирам за страната. Научих за редица скандали, включващи главния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов”. Това каза ирландският евродепутат от Европейската обединена левица Клеър Дейли в интервю за bTV.

Снимките на Борисов с парите и пистолета, както и всички скорошни случки, които разпалиха скандалите. Няма нужда да ви казвам какви са те. Вие живеете с тях“, подчерта тя.

„Писна ми ЕС да не предприема действия срещу тях. Като депутат в Европарламента чувам за проблеми с върховенството на закона в Полша, в Унгария… България е най-бедната страна в ЕС. Милиони от данъци се наливат в страната, но те не достигат до хората“, допълни тя.

Intellinews: https://www.intellinews.com/eu-under-pressure-to-intervene…/

BTV: https://btvnovinite.bg/…/evrodeputatat-klear-dejli-pred-btv


Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 12 септември 2020 г.

Подобни новини

Оставете коментар